Je bent hier
Home > Headlines > Filmpje:Proefkonijnen – Dennis en Valerio krijgen weeën

Filmpje:Proefkonijnen – Dennis en Valerio krijgen weeën

proefkonijnenDit is een aflevering van Proefkonijnen waarin Dennis en Valerio elektrische schokken op hun buik toegediend krijgen. Deze schokken simuleren de weeën van een bevalling.

Dit filmpje is gewoon superleuk om te bekijken en wil ik graag met jullie delen. Mannen zijn wellicht fysiek sterker als de vrouw maar als het gaat om het verdragen van pijn zoals bij een bevalling, zijn mannen toch wel, heel zacht uitgedrukt, de zwakke geslacht. Het is natuurlijk niet voor niets dat de vrouw de uitverkoren geslacht is om kinderen te baren.

Kijk en geniet!

Check http://proefkonijnen.bnn.nl/ voor meer materiaal van Proefkonijnen!

Wat vind jij van deze proef?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

6 thoughts on “Filmpje:Proefkonijnen – Dennis en Valerio krijgen weeën

 1. Geweldig leuk filmpje, ik heb hier in een deuk gelegen grandioos!
  Weten mannen ook is wat het is en dan maar voor 2 uurtjes mijn weeen duurde 24 uur!
  groetjes Sandra

 2. ik heb eerlijk gezegd in een deuk gelegen! haha me vriend was wel erg nuchter maar bij dit keek hij toch van omg haha. en wou hij het niet van me overnemen stel er komt een volgende als dat kon, de grote mond is weg hahaha
  vond dennis het wel beter oppakken dan valerio.

 3. leuk om te zien. al toen het apparaat aan ging begon Valerio al te piepen! en dit is nog maar twee uur…

 4. Ik vond het een hilarisch filmpje om te zien. Heb toch wel erg moeten lachen. Mannen denken vaak toch wel wat makkelijk over het bevallen. Goed dat ze nu zien hoe 2 mannen het ervaren. Het duurde ook maar 2 uur. Gemiddeld duurt een bevalling toch iets langer en dan moet je ook nog eens gaan persen. Valerio gaf het wel erg snel op. En nog een kanttekening. Dennis kroop over het bed van de pijn. Een zwangere kan dat natuurlijk niet zo gemakkelijk in verband met de buik natuurlijk.

 5. Mijn vriend wil dit wel graag een keer meemaken hij denkt namelijk dat de bevalling een eitje is en vrouwen zich aanstellen. Hij wil het graag voelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top