Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Essence Winter Glow Nagellakken

Essence Winter Glow Nagellakken

Het is ondertussen een lange tijd terug dat ik voor het laatst lakken van Essence kocht. De lakjes van dit merk zijn voor budget lakjes best wel fijn, maar persoonlijk heb ik er weinig mee. Dit viertal kocht ik simpelweg omdat ze in de 1+1 aanbieding waren en ik ze voor de site wilde reviewen.

essence winter glow nagellakDe Essence trend editie Winter Glow speelt met contrasten. Koud tegenover warm, ijs tegenover zon en mat tegenover glinstering. Twee van de vier lakjes hebben een mat effect terwijl de andere twee een lichtgevend effect hebben.

Essence Miss Frost essence miss frost 1essence miss frostDe eerste lak uit de collectie is 01 Miss Frost. Miss Frost is een rood/roze lak met zilveren shimmer en een matte finish. De lak dekt met twee laagjes prima en droogt door het matte effect lekker snel.

Essence I See Ice essence i see ice 2essence i see iceessence i see ice 102 I See Ice is denk ik mijn persoonlijke favoriet uit deze Essence winter Glow collectie. I See Ice is een mooie steengrijze lak met, zoals zijn voorganger, zilveren shimmer en een matte finish. Ook deze lak dekt met twee laagjes prima en door het matte effect droogt het ook nog eens lekker snel.

Essence Lumos essence 03 lumos03 Lumos is een paarsachtige parelmoer-lak met licht reflecterende shimmer. De dekking van deze lak laat nogal te wensen over, met drie dunne laagjes heeft het nog geen volledige dekking. Naar mijn mening is Lumos een semi-transparante lak en behoort dus geen volledige dekking te geven. Ermee rekening houdend dat Lumos een semi-transperante lak is vind ik het wel wat hebben.

Essence Let It Glow! essence let it glow!04 Let It Glow! is een bleekroze lak met licht reflecterende shimmer. Let It Glow! heeft minstens drie laagjes nodig wil je dit lakje redelijk dekkend hebben.

Al met al is deze Essence Winter Glow een leuk collectie. Naast dat de kleuren lekker gevarieerd zijn is het ook leuk dat het uit twee verschillende effecten bestaat. Met name de twee matte tinten drogen lekker snel en met de substantie van de lakken had ik geen moeite. Ook niet totaal onbelangrijk: er is aan het uiterlijk van de flesjes gedacht. Deze zien er leuk uit! Het is een leuke budgetcollectie en zeker het geld waard, helemaal als je het in de 1+1 actie kunt scoren.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Essence Winter Glow Nagellakken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top