Je bent hier
Home > Columns > Een nieuw begin

Een nieuw begin

faith, love, hope

We zijn inmiddels alweer een weekje samen. Onze ontmoeting was liefde op het eerste gezicht. Met vuurwerk, lichten en geluiden van mijn liefde voor jou, heette ik jou welkom in mijn leven. Ook al is ons relatie pril, ik weet nu al dat jij mij geluk zult brengen.

Ik weet dat jij er voor mij zult zijn. Maar ook dat jij mijn toeverlaat zult zijn. Ik weet dat jij mij zal laten huilen, maar desalniettemin weet ik ook dat jij er zult zijn om de tranen te laten verdwijnen. Oh 2015, wat heb ik lang op je gewacht. Nu je er bent, laten wij er ons jaar van maken. Een jaar waarin wij geduld zullen opbrengen voor elkander. Een jaar waarin jij en ik door dik en dun alle voor- en tegenspoed zullen trotseren. Een jaar waarin wij ongekend noch ongelimiteerd liefde zullen ervaren en de doelen die wij voor het oog hebben zullen behalen.

Oh 2015, met mijn hart en ziel heet ik jou welkom in mijn leven. Oh 2015, Welkom, BonBini, Willekommen, Bienvenue, Welcome, Akwabaa.

Geschreven door: C. Kocuvie-Tay

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Een nieuw begin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top