Je bent hier
Home > Lifestyle > Events > Disney DuckTales terug op het Buis

Disney DuckTales terug op het Buis

Na al die jaren is het dan eindelijk zo ver, de beroemdste en leukste familie van Duckstad is weer terug. Beleef gloednieuwe avonturen en ontdek de oude familiegeheimen van Dagobert Duck. Om de terugkeer groots te vieren was Mommyonline voor een speciale launch event van DuckTales in Vue Cinemas Hilversum uitgenodigd. Waar we tevens ook de première uitzending konden bekijken. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder…

Afgelopen woensdag stapten we, manlief, onze twee meiden en ikzelf, de auto in richting Hilversum. Met een selecte groep genodigden kregen we de gelegenheid om de eerste twee afleveringen van DuckTales bij te wonen.

Voorafgaand aan de voorstellingen was er de mogelijkheid om, naast op de foto te gaan, aan een workshop DuckTales figuren tekenen deel te nemen. Gegeven door een Disney tekenaar. Deelnemers kregen een tekenschrift en potlood en konden stap voor stap, via een scherm, met de tekenaar Donald Duck tekenen. Ook was er uiteraard genoeg drankjes en hapjes aanwezig. Het event was goed geregeld en we hadden ons goed vermaakt.

Velen van ons zijn, denk ik wel, met Donald Duck opgegroeid en het is leuk om nieuwe afleveringen van deze mega bekende animatieserie te zien. De twee afleveringen die we gezien hebben zijn, zoals verwacht, erg leuk. Het halve publiek zong gezellig met de bekende theme song mee en de oude helden van toen zijn weer allemaal van de partij. Donald Duck en de neefjes wonen in het grote landhuis van Dagobert Duck. De neefjes halen nog steeds kattenkwaad uit en Donald Duck is nog steeds onverstaanbaar.

DuckTales heeft mooie, heldere kleuren en de humor is helemaal van deze tijd. Iedere aflevering duurt ongeveer 30 minuten en dat vliegt snel voorbij. DuckTales is voor zowel jong als oud leuk om naar te kijken!
Check vanaf aanstaande zaterdag nieuwe afleveringen van DuckTales op Disney XD.
@DisneyChannelNL |  #DuckTalesNL

Bedankt @The Walt Disney Company voor deze gezellige middag en leuke leesvoer!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top