Je bent hier
Home > Gezin & Opvoeden > Drie top auto’s voor moeders

Drie top auto’s voor moeders

Wij moeders kunnen niet zonder een auto. Zeker als de kids nog heel klein zijn is het ’t makkelijkst om hen te vervoeren in een auto. Met kinderen wordt er nogal wat gevraagd van je auto. Een aantal eigenschappen die veel station wagens hebben zijn geliefd bij moeders. Bijvoorbeeld een hoge instap of genoeg plek voor een kinderzitje. Ben je nog opzoek naar een goede gezinsauto? Autoscout24 zet voor ons de drie top auto’s voor moeders op een rijtje.

Hyundai Santa Fe SportHyundai Santa Fe Sport
Deze auto is lekker ruim en dat is super fijn. Door de ruime binnenkant en de hoge instap kun je makkelijk de kinderzitjes installeren en later de kinderen er makkelijk in en uithalen. Deze nieuwe versie heeft allerlei technische snufjes die zelfs voor atechnische moeders makkelijk te bedienen zijn.

Chevrolet EquinoxChevrolet Equinox
De Chevrolet is een geliefde gezinsauto doordat je de achterbank makkelijk kunt verstellen. Je kunt hem zover naar achteren schuiven dat kinderzitjes er goed inpassen, maar ook zodat je passagiers met lange benen kunt vervoeren. Moet de buggy mee? Schuif de stoel dan wat naar voren zodat je een ruime kofferbak hebt.

Mazda CX-5 Mazda CX-5
Deze mooie station wagen is een lust voor het oog. Ook van de binnenkant want ook daar is aandacht besteed aan de afwerking. Deze auto ziet er wat modern uit, maar de knopjes spreken voor zich. Als je eenmaal gewend bent aan deze auto dan blijf je een fan. De Mazda CX-5 is echt een aanrader.

Hebben jullie een gezinsauto, zo ja welke?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Drie top auto’s voor moeders

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top