Je bent hier
Home > Columns > Doelen en Bloggen

Doelen en Bloggen

Doelen en Bloggen

Het zat er natuurlijk aan te komen. Een nieuwe maand heeft zich aangediend, voor mij een geschikt moment om weer eens een artikel op Mommyonline te publiceren. Wanneer ik een lange tijd niet gepubliceerd heb is het altijd zoeken naar een passend artikel. Zo ook nu. Wat zet je online wanneer je lang tijd niet gepubliceert hebt? Een willekeurige artikel publiceren voelt niet goed aan. Ergens heb ik het gevoel dat ik met jullie moet delen waarom ik de afgelopen periode afwezig was. Een soort van een ‘update artikel’. Dus, hier komt het.

‘Ben je gestopt met schrijven op Mommyonline?’, is een vraag die mij inmiddels vaker gesteld is. Hier kan ik kort over zijn. Nee, ik ben niet gestopt met schrijven. Ik onderga een soort van winterslaap (zullen we maar zeggen). Hoe dan ook.. Ik houd van schrijven en dit doe ik al vele jaren. Schrijven is voor mij een uitlaatklep, een manier om mijn gedachten en wat mij bezighoud te ordenen en delen. Het lucht op en zorgt voor wat meer ruimte in mijn hoofd. Stoppen met schrijven is dan ook iets wat ik absoluut niet van plan ben. Maar zoals jullie al gemerkt hebben schrijf ik veel minder. Niet omdat ik het niet wil maar mijn inspiratie om te bloggen is momenteel ver te zoeken. En daarnaast spelen vermoeidheid en tijdgebrek hun eigen rol hierin.

Tijdgebrek is dus een van de reden dat het op Mommyonline.nl stil is gebleven. Al maanden terug (lees einde vorige jaar) heb ik bewust de keuze genomen om niet (meer) de focus op de site te leggen. Om (nog meer) stappen terug te nemen om zo gefocust aan mijn gestelde doelen te kunnen werken. Zo heb ik voor dit jaar als doel mijn autorijbewijs halen. Mijn stappenplan hiervoor is eerst mijn theorie halen dan pas rijlessen nemen. En zoals we allemaal wel weten is de autotheorie examen een ware pain in the ass. Een goede voorbereiding is dan ook geen overbodige luxe. Het is meer dan noodzakelijk. Voor mij betekent dit leren zonder de druk om artikelen voor op Mommyonline te moeten schrijven. Naast het gezin, werk en mijn andere doelen blijft er simpelweg weinig tijd over.

In de afgelopen weken kwam er dus geen artikelen online maar dit wilt zeker niet zeggen dat ik geheel niets geschreven heb. Dat is namelijk niet het geval! Achter de schermen heb ik enkele artikelen geschreven. Artikelen die ik inmiddels voor publicatie klaar heb staan en gauw online zullen komen. Voor de rest van het jaar zal het redelijk rustig op Mommyonline blijven. Mijn streven is om tussen de 1 en 2 artikelen per maand te publiceren. Door deze aanpak hoop ik aan mijn gestelde doelen te kunnen blijven werken terwijl Mommyonline er niet geheel onder hoeft te lijden.

Rest mij nog jullie een fijne nieuwe maand te wensen.

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top