Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Divas en Blingsters

Divas en Blingsters

Glitters, wie is er tegenwoordig nou niet dol op? Des te meer des te beter! Opvallen doe je er zeker mee. En wat is er nou leuker dan je liefste kleine prinsje en of prinsesje mooie kleertjes aan te trekken? Divas en Blingsters is een webshop met een hoge bling-bling gehalte.  Op deze site vind je onder andere aparte baby- en kinderkleding, spenen en unieke schoenen. Alle met kristalletjes of met leuke prints of stoere teksten. Wat de spenen aangaat ze schitteren tegen je op en het zijn werkelijk waar plaatjes om te zien.

Cynthia moeder van een dochtertje van twee jaar en Desirée moeder van een zoontje van zeven maanden, twee vriendinnen die elkaar al ongeveer 15 jaar kennen, zij zijn de personen achter Divas en Blingsters. Zij hebben eigenlijk altijd over een eigen webshop gedroomd, maar nooit de stap daadwerkelijk durven te zetten. Teminste, tot begin dit jaar, toen hebben zij de stap genomen. Begin maart 2010 is hun site http://www.divas-blingsters.nl online gegaan. En het resultaat mag er zeker wezen!

Het idee van de webshop is ontstaan doordat Cynthia en Desirée zelf shirtjes met swarovski voor zichzelf en Cynthia voor haar dochtertje gingen maken. Dit viel bij heel veel mensen in de smaak, dus toen dachten zij: ‘we wagen het erop!’
In eerste instantie wilde zij dus alleen maar Bling-shirtjes, schoenen en spenen doen. Maar ondertussen zijn er ook andere leuke dingen bijgekomen met maar ook zonder bling. Maar Cynthia en Desirée vinden het wel belangrijk dat het een beetje apart is, net zoals de rompertjes en shirtjes van OohLaLamama. 

Wat onze aandacht trok zijn de super schattige Mommy & me setjes met een ieniemienie shirtje voor de baby en een gewoon shirt voor de mama!  Beide zien ze er hetzelfde uit! Hoe leuk! De setjes zijn verkrijgbaar in diverse opdrukken.
Zoals vele van ons weten zijn babykleding in donker uitvoering moeilijk te vinden. Je komt in winkels dan ook erg weinig zwarte babykleding tegen. De Mommy & me setjes zijn er wel in het zwart met opvallend bling bling design.
Draag je samen met je kindje de Mommy & me setje, dan kun je rekenen op veel aanspraak.
Erg leuk dus!

De stoere papa’s en hun ventjes zijn ze bij Divas en Blingsters zeker niet vergeten. Ook voor hun zijn er stoere setjes verkrijgbaar, maar dan voor de oudere zonen vanaf vier jaar. Erg hip! De setjes zijn iets minder bling-bling als voor de dames maar toch hier en daar redelijk wat glimmertjes te vinden.

Alleen al voor de Mommy & me setjes of de stoere setjes voor papa en zoon is een bezoek aan www.divas-blingsters.nl zeker de moeite waard

Mommyonline mag namens Divas en Blingsters een lezer heel blij maken met een Mommy & me setje van Glamajama twv €49,95.  Wil jij ook kans maken op deze prachtig setje voor jou en jouw baby? Beantwoord dan via dit formulier de volgende vraag:
Welke bekende Amerikaanse actrice draagt met trots het Glamajama “mommy” shirtje? Het antwoord vind je in de vip fotoalbum op www.divas-blingsters.nl  Deze actie loop van 12 juli tot en met 26 juli 2010

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top