Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > China Glaze Chic Physique Review & Swatches

China Glaze Chic Physique Review & Swatches

Na de donkere maanden vind ik het altijd wel heerlijk om me weer volop in lente producten te verdiepen. Vooral de pasteltinten doen het bij mij altijd goed en bezorgen mij dan ook de nodige lentekriebels. En met mijn grote liefde voor nagellakken was het te verwachten dat ik mij door diverse lentecollecties zou laten verleiden. Zo kon ik, met mijn snel groeiende liefde voor China Glaze, hun lente collectie niet weerstaan en kocht ik de mini kit met daarin 6 kleuren uit de China Glaze Chic Physique collectie.  De China Glaze Chic Physique collectie bestaat, zoals we inmiddels van het merk gewend zijn, uit 12 kleuren en hebben ze vrijwel allemaal een creamy finish. De kleuren zijn lekker divers: van zachte nude tot opvallende felle kleuren. Zeker voor elk wat wils. ‘Spring out of colour with this Nail Polish Collection for Spring 2018, crafted to reminisce Spring time moments. This Spring is all about making a statement but keeping it simple’; aldus China Glaze.

So let’s take a closer look at the China Glaze Chic Physique for Spring 2018

China Glaze Activewear, Don’t CareActivewear, Don’t Care is een groene jellyachtige kleurtje dat omschreven wordt als ‘a refreshing minty tea leaf green’. Dit kleurtje is fijn in gebruik en dekt met twee laagjes goed. Dit is wel een typische kleur dat de nagels zeer snel verkleurd, het gebruik van een top coat is dan ook absoluut aan te raden.

China Glaze GlamleticsGlamletics wordt omschreven als een ‘clear sky blue’, het is een heel mooi blauw/paarse tint met een creamy finish. Wanneer je dit lakje in directe zonlicht bekijkt zul je een parelmoer laagje opmerken. Met twee laagjes kreeg ik  Glamletics prima dekkend.

China Glaze Get It Right, Get It BrightGet It Right, Get It Bright is een paarse shimmer lak met een fijne substantie. Dit lak dekt met twee laagjes prima en schittert prachtig in directe zonlicht.

China Glaze Low MaintenanceLow Maintenance is een nude, blush tint met een creamy finish. De substantie van het lak is, in vergelijking met voorgaande kleuren, iets wat aan de dunne kant maar toch fijn in gebruik. Twee laagjes waren voldoende om dit lak dekkend te krijgen.

China Glaze Pilates Please Pilates Please is een opvallende koraal tint met een creamy finish. Zoals zijn voorgangers is het fijn in gebruik en ook dit lak dekt met twee laagjes goed.

China Glaze Bodysuit Yourself!  Bodysuit Yourself! is een hot pink met een subtiele laagje shimmer, welk in directe zonlicht waarneembaar is. Ook dit kleurtje is fijn in gebruik en dekt, net als alle kleuren uit dit mini setje, met twee laagjes prima.

Zoals ik aan het begin van dit artikel al aangaf groeit mijn liefde voor China Glaze met ieder lak. Wederom ben ik over deze collectie te spreken. De kleuren zijn mooi en divers, de lakken hebben goede substanties om mee te werken en de mini kwastjes van dit mini setje zijn heel fijn in gebruik. Qua dekking van de lakjes heb ik niets op aan te merken: met twee laagjes dekken ze alle zes prima. Een heel mooi collectie, mijn grote favoriet is denk ik toch wel Glamletics. Ik ben in het algemeen niet gek op blauwe nagellakken maar Glamletics zal ik zeker vaker tevoorschijn halen. 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top