Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Buggy Brolly

Buggy Brolly

Veel moeders kunnen er over mee praten; een kinderwagen duwen terwijl je een paraplu vasthoudt gaat moeizaam. Ondanks al je moeite om de paraplu boven je hoofd te houden terwijl je met de ander hand de kinderwagen met je kindje erin zo snel mogelijk vooruit probeert te duwen, kom je vaak helemaal doorweekt thuis. Ook Martina, moeder van 2 jongens, Thomas en Robin, heeft dit ondervonden toen zij voor de zoveelste keer overvallen werd door een regenbui. “Zou daar niet iets voor zijn?”, dacht zij. Op het World Wide Web is Martina op zoek gegaan naar een efficiënte oplossing. Tijdens haar zoektocht ontdekte zij de Buggy Brolly en was zij gelijk verkocht.

De Buggy Brolly is een veilige, handige en simpele oplossing voor een nat probleem. Het is een paraplu die je aan de kinderwagen kunt vastmaken. Op deze manier heb je de paraplu altijd bij de hand en kun je met regen toch de kinderwagen met beide handen blijven duwen, terwijl je zelf droog loopt. De Buggy Brolly kan makkelijk ingeklapt worden als deze niet nodig is. En aangezien de Buggy Brolly met een afneembare klem vast zit aan de wandelwagen of buggy, kan de Buggy Brolly ook heel makkelijk weer losgemaakt worden.
De Buggy Brolly heeft een UV-coating aan de binnenkant en is daardoor uitermate geschikt om ook als parasol voor de baby te fungeren. Het kopen van een parasol is dus overbodig.
 
In februari 2009 is Martina uiteindelijk een webwinkel begonnen met de “Handen~Vrij~Paraplu”
Een webwinkel met enkel de Buggy Brolly vond Martina maar summier en daarom is zij verder gaan zoeken naar handige producten voor moeder en kind en ook dat vond zij.
Nu meer als 1 jaartje later is www.handenvrijparaplu.nl uitgegloeid tot een leuke webwinkel met veel leuke en handige artikelen.

De Buggy Brolly is in 5 hippe kleuren verkrijgbaar. Mommyonline mag namens handenvrijparaplu.nl een lezer blij maken met een handenvrijparaplu naar keuze ter waarde van €39,50
Wil je kans maken op de handenvrijparaplu? Beantwoord dan via dit formulier het volgende vraag; in welke kleuren zijn de handenvrijparaplu verkrijgbaar? Antwoord te vinden op www.handenvrijparaplu.nl Deze actie loop van 26 juli tot en met 9 augustus 2010

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Buggy Brolly

  1. ahh gaaf! dat probleem heb ik idd, toen ik een enkele wagen had wou het nog wel maar met de duowagen is het echt onmogelijk om hem met 1 hand te besturen. vind 40 ook nog wel meevallen voor een oplossing als dit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top