Je bent hier
Home > Headlines > Budget Tips | Action Laptoptas

Budget Tips | Action Laptoptas

Afgelopen week was ik redelijk vaak in de Action te vinden. Toen ik gisteren samen met manlief daar was om onder ander een notitie boek voor mezelf te kopen viel mijn ogen op een aantal tassen. Dichterbij gekomen bleek het laptop tassen te zijn. Erg leuk, vooral omdat ik nog geen laptoptas heb en voor de prijs van €8,97 hoefde ik het niet te laten. De laptoptas is in leatherlook uitvoering en verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, donkerblauw en roze. Nadat ik een keuze gemaakt had kwam ik helaas tot de ontdekking dat de tas voor mijn laptop te klein is. In deze leatherlook laptoptas met schouderhengsel kan namelijk een laptop met een max. van 15.5 inch. Balen!!

Voor mij is deze laptoptas door zijn afmeting niet geschikt maar deze als tip met jullie delen kan natuurlijk altijd wel. Wie weet ben jij nog op zoek naar een laptoptas en kun je gauw een kijkje gaan nemen voordat het uitverkocht raakt. De foto’s zijn met mijn telefoon gemaakt, vandaar de wat minder goede kwaliteit.  

Wat vind jij van deze Action laptop tassen?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top