Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty | Lippen vullen met Cheyen van Slee

Beauty | Lippen vullen met Cheyen van Slee

Ons beeld van schoonheid is in de loop der jaren enorm veranderd en wij stellen steeds meer eisen aan ons uiterlijk. Hoe we in de hedendaagse samenleving in het algemeen over cosmetische ingrepen denken, is bijna niet meer te vergelijken met vroeger. We staan er met z’n allen meer voor open en daarnaast is het voor de gewone burger ook toegankelijker geworden. Ook op steeds meer plekken kun je kleine cosmetische behandelingen laten uitvoeren en hoef je hiervoor niet naar dure klinieken te gaan. Onlangs liet Cheyen van Slee haar lippen vullen. Wij nemen je mee tijdens de behandeling en geven je een kijkje achter de schermen. Cheyen vertelt het volgende over haar behandeling:

“Gezien mijn jonge leeftijd van 27 jaar is botox bij mij gelukkig nog niet nodig. Maar ik hou wel van mooie, natuurlijke, volle lippen á la Angelina Jolie, prachtig!
Van mezelf heb ik al volle lippen; alleen bij mijn bovenlip kon wel wat meer volume. Na wat research en veel voor- en na-foto’s bekeken te hebben besloot ik ervoor te gaan en mijn bovenlip meer volume te geven.

Afgelopen week was het dan zover. De behandeling liet ik bij Injectable Kliniek in Amsterdam uitvoeren. Een mooie, stijlvolle kliniek op een toplocatie (herenstraat) met een deskundige, cosmetisch arts. De behandeling zelf viel echt zo mee! Ik voelde dankzij de verdovingscrème helemaal niets. En het mooiste van alles is dat het resultaat direct zichtbaar is. Finally, had ik ook Angelina Jolie-lippen.

Bekijk het filmpje van mijn bezoek bij Injectable Kliniek in Amsterdam (IKA).
Ik ben echt heel blij met het resultaat, en kom over 8 maanden zeker weer terug.
Overweeg jij ook om je lippen meer volume te geven, of je kraaienpootjes te verminderen, dan zou ik je zeker IKA aanraden”.

cheyen before after

Injectable Kliniek Amsterdam is een persoonlijke kliniek gespecialiseerd in cosmetische behandelingen in de vorm van Botox®, fillers en chemische peelings. Bij Injectable Kliniek Amsterdam staan kwaliteit, veiligheid en service hoog in het vaandel. Alle behandelingen worden uitgevoerd door ervaren cosmetisch artsen die de tijd nemen en écht luisteren. Daarnaast zijn de artsen op de hoogte van de nieuwste behandelmethodes, waardoor een realistisch behandelplan op maat kan worden samengesteld. En dat alles in een comfortabele en ontspannen sfeer in een van de mooiste straten van de Amsterdamse grachtengordel.

Kijk op hun website injectableklinieken.nl voor meer informatie.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top