Je bent hier
Home > Headlines > Ariana Grande en John Legend zingen de legendarische titelsong Beauty and the Beast

Ariana Grande en John Legend zingen de legendarische titelsong Beauty and the Beast

Ik kan, denk ik wel, ervan uitgaan dat we inmiddels allemaal wel van de live-action remake van Disney’s bekende sprookje Beauty and the Beast gehoord hebben. De film met in de hoofdrol Emma Watson als Belle en Dan Stevens als het Beest zal op 29 maart 2017 in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Onlangs is er bekend gemaakt dat de talentvolle artiesten Ariana Grande en John Legend het duet “Beauty and the Beast” als titelsong zingen.

De nieuwe editie van het betoverende nummer, origineel gezongen door Celine Dion en Peabo Bryson, wordt ditmaal geproduceerd door GRAMMY-winnaar Ron Fair. Disney ’s muziek & soundtrack producent, Mitchell Leib, en GRAMMY winnende producent Ron Fair hebben een al eerdere prachtige samenwerkingen gedaan in de wereld van filmmuziek. “Ron was de eerste en enige keuze om deze bijzondere remake mee te creëren,” zegt Leib. “Niemand is een betere producer en hij heeft ook een fantastisch inzicht in deze dynamische film” Fair verteld vervolgens, “met de twee grootheden uit de muziekindustrie– John Legend en Ariana Grande – brengen we het klassieke lied met een old-school maar frisse twist terug, waarin de soul en kracht van een geweldige melodie doen inspireren.”
De soundtrack wordt op 10 maart 2017 gereleaset.

Over Beauty and the BeastHet klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast. Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

De sterrencast van Beauty and the Beast wordt vertegenwoordigd door Emma Watson als Belle; Dan Stevens als het Beest; Luke Evans als Gaston en Kevin Kline als Maurice, Belle’s vader. Josh Gad als Lefou; Ewan McGregor als Lumière, de kandelaar; Stanley Tucci als Maestro Cadanze, de klavecimbel; Audra McDonal als Madame De Garderobe; Gugu Mbatha-Raw, als Plumette; Hattie Morahan als tovenares; Nathan Mack als Chip, het theekopje; Ian McKellen als Cogsworth, de pendule; en Emma Thompson als de theepot, mevrouw Potts.

Bekijk hieronder de Beauty and the Beast trailer

Foto: WALT DISNEY STUDIOS

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top