Je bent hier
Home > Headlines > ANGELA SCHIJF WINT dé Mama of the Year Award 2015

ANGELA SCHIJF WINT dé Mama of the Year Award 2015

ANGELA SCHIJF wint dé Mama of the Year Award 2015

ANGELA SCHIJF wint dé Mama of the Year Award 2015Met gepaste trots werden gisteren voor de zevende keer de Mama of the Year Awards uitgereikt. Angela Schijf wint de felbegeerde titel Mama of the Year van 2015 en Elle van Rijn nam de L’Oréal Paris Beauty Mama of the Year Award in ontvangst. Daarnaast werd door hoofdredacteur Phaedra Werkhoven bekend gemaakt dat fabulous mama volledig is vernieuwd en fabulous mama&family is geworden. Een logische wijziging aangezien het magazine een breder publiek zal aantrekken en maar liefst uitgebreid wordt met 32 extra pagina’s.

Gisteren, woensdag 9 september werden voor het zevende jaar op rij de Mama of the Year Awards uitgereikt. De Mama of the Year is een sterke vrouw, die ons laat geloven dat het allemaal vanzelf gaat: carrière maken en het gezin laten draaien. Maar wij weten natuurlijk wel beter; daar werkt ze ongelofelijk hard voor. Dit jaar is er unaniem gekozen voor Angela Schijf als dé fabulous Mama of the Year. Hoofdredacteur Phaedra onderbouwt: ‘‘Angela Schijf is bij het grote publiek bekend van haar rol in de top-serie Flikken Maastricht en de film Daglicht. Lezeressen schrijven ons al zeven jaar vele brieven dat zij moet winnen. Daarnaast schrijft zij al jaren een gewaardeerde column in fabulous mama en is haar gezin voor ons een voorbeeld van hoe een showbizz koppel samen sterk kan staan. Welverdiend, dus!”

Winnaars Mama of the Year Awards
Niet alleen Angela Schijf werd met een award bekroond, er werden in nog drie categorieën awards uitgereikt. De Nederlandse actrice en schrijver Elle van Rijn ontving de L’Oreal Paris Beauty Mama of the Year Award. Samen met L’Oreal Paris is gekozen voor deze natural beauty die net een boek uit heeft gebracht en sinds kort ook met vlogs een kijkje in haar leven laat kijken. Fabulous mama&family benoemde José Woldring van The Media Nanny tot Business Mama of the Year. José vertegenwoordigt DJ’s en inmiddels heeft ze o.a. Martin Garrix en Sunnery James & Ryan Marciano onder haar hoede. Daarnaast werd Mandy Ladan, oprichter van MommaLuv in het zonnetje gezet en mocht de Heldin Mama of the Year Award in ontvangst nemen. MommaLuv is een persoonlijke en kleinschalige stichting die zich inzet voor moeders in derdewereldlanden.

Nieuw jasje!
Vol trots onthulde Phaedra de cover van de allereerste fabulous mama&family editie met daarop Angela Schijf en haar gezin. Niet alleen de naam van het magazine is veranderd, ook de inhoud is anders. Alle vertrouwde namen en rubrieken blijven, maar de lezer krijgt voortaan meer. Véél meer! Fabulous mama&family heeft standaard 32 extra pagina’s, met extra rubrieken en mooie artikelen. Geheel nieuw is het kidskatern waar de kinderen van het covergezin gasthoofdredacteuren van zijn. Deze rubriek wordt speciaal gemaakt door kinderen, voor kinderen.
Zo schreven de kinderen van Angela een eigen column én hielden een fotodagboek bij van het gezinsleven. Verder vind je een aantal nieuwe namen in fabulous mama&family. De geheimzinnige Miss Sue geeft elke maand pittige antwoorden op een lezersvraag en Remco Pijpers laat vanuit zijn professie licht schijnen op wat onze kinderen, en wij als ouders, allemaal online kunnen of moeten weten. Ook lees je maandelijks blije opvoedverhalen van Krista Okma. Fabulous mama&family is er ook online. Op mamafamily.nl vind je nieuwtjes, opinieverhalen, artikelen over opvoeding en trends in fashion, beauty en lifestyle.

Fabulous Mama&Family wordt uitgegeven door Mama Media Group. Mama Media Group is een multimediale uitgeverij met meerdere online titels. De online titels Mama en Zo, Babybrabbel en mamafamily vormen samen met de magazines fabulous mama&family het grootste jonge gezinnennetwerk in Nederland. Meer informatie over het netwerk: www.mamamediagroup.com.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top