Je bent hier
Home > Columns > Afscheid

Afscheid

Lieve lezers,

ik ga afscheid van jullie nemen.

Na een tijdje voor Mommyonline geschreven te hebben, moet ik nu aan mijzelf denken.
Ik schrijf ook nog voor een andere website en het word me te druk allemaal, dus helaas moest ik keuzes gaan maken.

Ik heb nu mijn werk (waar ik overigens mag blijven), de revalidatie loopt nog steeds door, daarnaast uiteraard de zorg voor mijn zoontje, het huishouden enzovoorts.
Ik ben constant zo enorm moe, dat ik het allemaal gewoon niet meer trek, dus ergens moest ik mijn handen vanaf trekken.

De website waar ik nog meer voor schrijf is van vriendinnen van mij, dus dan is voor mij de keus snel gemaakt, zoals jullie vast wel kunnen begrijpen.

In de korte tijd dat ik hier geschreven heb, heb ik het heel erg leuk gevonden en ik hoop ook dat jullie genoten hebben van mijn columns, al waren het er niet al te veel. Ik hoop ook dat jullie er begrip voor hebben dat ik hier helaas moet stoppen.

Ik wil Nicky nog heel erg bedanken. Zij heeft mij de kans gegeven om überhaupt te gaan schrijven en hierbij heb ik ontdekt dat ik dit toch wel heel erg super leuk vind om te doen. Dus Nicky: Bedankt!

Ik wil iedereen heel veel leesplezier hier nog wensen met het lezen van de andere hele leuke columns. Ik zal zelf zeker nog wel eens aan komen waaien, dus helemaal missen zullen jullie me niet.

Liefs,

Patricia

Patricia
ik ben Patricia en ik ben 27 jaar. Ik ben getrouwd met een hele lieve man. Hij is 34 jaar. Samen hebben we een zoontje van 16 maanden. Mijn zoontje en in zijn beiden op dezelfde datum jarig en ook nog eens om bijna dezelfde tijd geboren… Mijn man werkt als vrachtwagenchauffeur/schoonmaker. Ikzelf zit nog thuis. Nog wel. Vanaf eind mei ga ik 3 maanden stage lopen bij een bedrijf die ondanks mijn lichaamsklachten en beperkingen het toch wil proberen met mij. Als na die 3 maanden blijkt dat ik het aankan, krijg ik daar een contract en ben ik dus ook een werkende moeder. En met de revalidatie zal het straks alleen nog maar beter moeten gaan. Ik heb namelijk HMS (hypermobiliteitssyndroom). We hebben nog 2 poezenbeestjes in huis. 1 Kater en 1 poes. Hele gezellige boel in huis dus :D Groetjes Patricia
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top