Je bent hier
Home > Columns > Zusenkado

Zusenkado

Ben je zwanger of net bevallen en op zoek naar een geboortesticker, een babycanvasdoek, benodigdheden voor een babyfeestje of gewoon leuke hebbedingetjes? Dan raad ik je zeker aan eens een kijkje te nemen bij Zusenkado
Ook voor leuke kraamcadeautjes zit je goed bij Zusenkado.nl.
Zo hebben ze ondermeer een geboortestoeltje, een leuke bewaardoos of een speelgoedemmer met naam. Maar ook geboortekaarsen, servetten en handdoeken op naam.

Ook voor de niet zwangeren of net bevallen vrouwen onder ons hebben ze het een en ander. Er zijn mooie muurstickers te vinden met teksten voor verschillende locaties. Voor de keuken zijn er leuke recepten en de tekst Bon Appetit. Voor woonkamer en slaapkamer zijn er natuurlijk ook verschillende teksten en stickers te vinden. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Op het moment hebben ze leuke uitverkoopjes. Hier is van alles te vinden voor in de keuken, woonkamer, slaapkamer en natuurlijk voor de kindjes. Allemaal leuke benodigdheden en nog leukere hebbedingetjes. Fotolijsten, harten en hangers. Windlichten, zeepjes. Iedere vrouw die ook maar een beetje gek is van leuke hebbedingen en originele cadeautjes, is hier zeker op haar plek.

De webwinkel is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Doordat er niet te veel tierelantijnen zijn komen de producten helemaal tot hun recht. De foto’s zijn duidelijk en geven een goed beeld van het product wat verkocht wordt. Het leuke van de verkopers is dat ze ook cadeaupakketten en cadeaubonnen verkopen. Makkelijker kunnen ze het niet maken om met een origineel cadeau op een verjaardag, kraambezoek of feest te komen. Of toch wel? Jazeker, ze verpakken het feestelijk en versturen het als je wilt zelfs meteen naar het feestvarken! Mooier kan niet!

Al met al, zeker een leuke webshop waar ik zeker in de toekomst gebruik van ga maken! Dus dames, onthoud goed Zusenkado

Winnen:
Om je kennis te laten maken met zusenkado kun je een kinderhanddoek met naam, van 50 x 100 cm en kleur van de handdoek en afbeelding naar keuze, winnen.
Kans maken? Laat als reactie hieronder achter: Voor wie zou jij deze handdoek willen winnen en waarom? En laat ons daarnaast via dit formulier weten wat de prijs is van de kinderhanddoek.
Actie loopt t/m maandag 21 november 2011

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

7 thoughts on “Zusenkado

  1. Leuk! Ik wil graag zo’n handdoek winnen voor mijn zoontje om na gymen op school te gebruiken. Het zou een leuk kado zijn voor de feestdagen. Kan hij na de kerstvakantie met zijn eigen handdoek naar school voor gym.

  2. Deze handdoek zal zeker goed van pas komen bij het schoolzwemmen van mijn dochtertje. Deze is dan ook meer dan welkom hier

  3. ik zou hem graag winnen voor mijn jongste dochter, want de oudste kreeg al eens een handdoek met haar naam.

  4. Lijkt me leuk voor Sabina van 2 jaar die haar vader een paar weken moet missen omdat hij in Noorwegen zijn centjes moet verdienen.

  5. Ik zou het graag voor mijn nichtje winnen. Ik kreeg vandaag het geboortekaartje in de bus, ze is bevallen van een meisje! Natuurlijk wil ik haar graag iets bijzonders geven. Dit lijkt mij heel uniek!

  6. Graag wil ik deze winnen voor een collega die er voor me wat toen ik hem nodig had.
    Over een paar maanden wordt hij pappa, op deze manier zou ik hem graag bedanken.

  7. Ik wil graag een kinderhanddoek op naam winnen voor het pasgeboren zoontje van een vriend en vriendin van me. Hij is 8 weken te vroeg geboren en is nu al weer bijna 7 weken oud.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top