Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > 2x W7 nagellakjes

2x W7 nagellakjes

Ik heb een grote liefde voor nagellakken en die maar blijft groeien. Wanneer ik een nog voor mij onbekend merk tegenkom moet ik het gewoon uitproberen. Zo kwam ik een maandje terug dit Engelse nagellakmerk tegen: W7. Tot voor kort had ik dus niet eerder van dit merk gehoord, maar toch schijnt het bij diverse bloggers geliefd te zijn. W7 is een make-up merk dat afkomstig is uit Engeland. W7 heeft tientallen prachtige nagellakkleuren waaruit je kunt kiezen. Voor mij als nagellakaddict was het lastig kiezen gezien ik er niet meer dan twee stuks mee naar huis wilde nemen. Na wat getwijfeld te hebben viel mijn keuze op 37 Pink Paws en de 63 Sheer Mauve. Beide prachtige kleurtjes waar ik erg enthousiast over ben. Eenmaal thuis ging ik heel bedreven aan de slag, mijn nieuwsgierigheid was aan de grote kant.

Wat mij thuis opviel is dat deze W7-nagellakken bijna dezelfde flesjes als dat van OPI hebben. Het verschil zit hem in de dop; dat van Opi is stroef terwijl dat van W7 glad is. Daarnaast heb ik in mijn nagellakcollectie een ander merk, OG (outdor Girl) die exact hetzelfde flesje als OPI heeft. Een populair model flesje zullen we maar zeggen.

Allereerst stel ik je voor aan deze 37 Pink Paws, een prachtige fuchsiaroze lak met een parelmoerfinish. Ik was direct dol op dit kleurtje. De lak ziet er op de nagels hetzelfde uit als in het flesje. Wat ik een beetje teleurstellend aan deze Pink Paws vind is dat deze wat aan de streperige kant lakt. Erg jammer voor zo’n leuke kleur, maar desondanks zal deze lak geregeld op mijn nagels terug te vinden zijn. Pink Paws heeft twee laagjes nodig. Bij dit kleurtje is het gebruik van een basecoat zeker aan te raden.

Ik ben positief verrast! 63 Sheer Mauve is een lieflijk en creamy lila kleurtje die ik redelijk onderschat heb. Het lakje is veel mooier dan dat ik aanvankelijk verwacht had. Deze kleur lakt fijn en gelukkig zonder strepen. Qua dekking vind ik drie laagjes het mooist maar twee laagjes kunnen er ook mee door. Ik heb niet zo veel paarse/lila kleurtjes in mijn stash en deze 63 Sheer Mauve is een mooie aanwinst in mijn nagellakcollectie.

Ik ben tevreden met beide W7 lakjes. Het is een goed kwaliteit nagellak voor een budget prijs. Ze lakken fijn, drogen redelijk snel en blijven ook wel redelijk lang zitten.

Afgelopen week heb ik de deuren van mijn online shop Beautyvoordeelshop.nl geopend en W7 nagellakken mochten er absoluut niet ontbreken. Hier vind je al meer dan tien kleuren die in de nabije toekomst zeker zullen toenemen.
W7 is bij beautyvoordeelshop te koop voor € 2,70 per stuk of twee voor € 5,-

Ben jij al bekend met de W7 nagellakken?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “2x W7 nagellakjes

  1. wat zonde dat de eerste zo streperig lakt.. ik vind dat altijd zo zonde…. en de pink…. wauw!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top