Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Zomertrend | Parels zijn helemaal terug!

Zomertrend | Parels zijn helemaal terug!

De trends veranderen elk seizoen van het jaar weer. Ook deze zomer hebben verschillende trends plaats gemaakt voor de nieuwkomers. Zo is de trend rondom parels namelijk weer helemaal wedergekeerd. Diverse celebrities zoals Rihanna en Sarah Jessica Parker, van mijn favoriete serie Sex and the City, zijn al op de catwalk gespot met parels! Lang geleden werden parels alleen gedragen door chique vrouwen over de hele wereld. Tegenwoordig kunnen de glimmende bolletjes niet alleen gebruikt worden voor luxueuze gelegenheden, maar passen de parels ook prima bij je dagelijkse outfit en nieuwe aankopen. Vind je parels moeilijk te combineren? Deze tips zullen je helpen bij het dragen van de glanzende bolletjes.

obamaCombineren is belangrijk
Dat parels vandaag de dag gecombineerd kunnen worden met verschillende kleren, laat Michelle Obama bijvoorbeeld zien. Ze combineert verschillende kleuren parels met klassieke, moderne en dagelijkse outfits. De glimmende bolletjes passen niet alleen bij stijlvolle kleding, ook vallen ze gigantisch op met een simpele jeans. Voor deze zomer is het leuk om de parels te combineren met veel kleur! Kleur is helemaal hot deze zomer!

Manier van dragen
Een parelketting kan je natuurlijk simpel om je nek hangen, net als alle andere kettingen. Maar parels zijn bijzondere sieraden en kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Omdat de colliers eenvoudig van vorm kunnen veranderen, kan men de parels in diverse vormen dragen. Een beetje creativiteit is hierbij nodig! Zo kunnen langere kettingen meerdere malen om de nek geslagen worden en ook is een knoop onderaan de ketting een mooie optie. De parelsieraden kunnen makkelijk gecombineerd worden met andere soorten sieraden. Bovendien zijn ze tegenwoordig betaalbaar voor iedereen. De webshop van Mesenso is hier een mooi voorbeeld van.

Hopelijk hebben de bovenstaande tips geholpen om de parel-zomertrend op een mooie manier te combineren en te dragen. Wat vinden jullie van parelsieraden?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top