Je bent hier
Home > Columns > Wie is Ingrid de Bruijn?

Wie is Ingrid de Bruijn?

Ingrid de Bruijn (1959) is getrouwd en heeft vier zonen in de leeftijd van 7 tot 22 jaar. Na jarenlang op een advocatenkantoor gewerkt te hebben, heeft zij een succesvolle winkel in de binnenhuisarchitectuur gerund. De combinatie eigen zaak en gezin heeft haar een andere weg doen kiezen. Na een periode bij een regionale krant is zij gaan schrijven en publiceren op de wuz-site van de Telegraaf en J/M Ouders.

Een dagje Mam is een bundel korte verhalen, waarin Ingrids ervaringen met haar gezin en omgeving worden samenge vat. Zij ontziet zichzelf daarbij niet, maar ook de andere gezinsleden worden kritisch gevolgd. Omdat men het leven in een gezin met vijf mannen geen alledaagse situatie kan noemen, worden haar belevenissen op een humoristische wijze onder de loep genomen. De verhaaltjes zullen zeker op de lachspieren werken en in veel gevallen een spiegel zijn voor menig lezer of lezeres. Zowel oud als jong zal zich in haar verhalen herkennen.

Het laatste nieuws over haar boeken, en andere activiteiten vind je op haar website www.ingriddebruijn.nl.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top