Je bent hier
Home > Headlines > Voordelig naar de Efteling

Voordelig naar de Efteling

eftelingBlijer dan met een dagje naar de Efteling krijg je kinderen meestal niet. Toch is het voor velen geen maandelijks uitje, vanwege de stevige entreeprijzen van het pretpark. Het is wel mogelijk om een dagje naar de Efteling te gaan, zonder dat je meteen blut bent. Hou het internet in de gaten voor kaartjes voor de Efteling met korting en lees de volgende tips door.

Plan vooraf
Een dagje pretpark is prijzig, dus haal daarom alles eruit wat erin zit! Omdat een hele dag, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, met jonge kinderen vaak wat te lang is, is het handig om op een andere manier waar voor je geld te krijgen. Neem daarom een kijkje op de website van de Efteling. Hier vind je namelijk een handige drukte-kalender, waarmee je je bezoek zelf inplant. Kies voor een doordeweekse dag, bijvoorbeeld een ATV- of teamdag van de juffen op school om het meeste uit je bezoek te halen.

Bestel online
Bestel de kaartjes voor je bezoek eenvoudig via internet. Dat is bijna altijd voordeliger dan direct aan de kassa. Bovendien hoef je op de dag van je bezoek niet in de rij te staan voor kaartjes. Dat is wel zo prettig, met jonge kids! Als je toch online bent, is het ook de moeite waard om even op Marktplaats te kijken. Soms vind je hier voordelige entreebewijzen van mensen die plotseling verhinderd zijn. Ook meedoen aan prijsvragen kan lonend zijn!

Trein?
Het hangt er een beetje vanaf waar je woont, maar het kan voordeliger zijn om met de trein te gaan in plaats van de auto. Dit geldt uiteraard niet als je bovenin Groningen woont, maar als je enigszins in de buurt van Kaatsheuvel woont in de trein een goede optie. Drogisterijen en supermarkten hebben regelmatig acties voor dagkaarten waarmee je als volwassene voordelig reist. Als dat niet zo is kan een voordeelurenkaart je veel geld besparen. Kinderen tot 12 jaar mogen mee op een voordelige railrunner. Zo bespaar je geld op brandstof- en parkeerkosten. Voor veel kinderen is een reisje met de trein en de bus bovendien een heel avontuur!

Eigen boterhammetjes
Het lijkt een inkoppertje, maar het smeren van je eigen boterhammen kan je veel geld besparen. Maak er een feestje van op deze speciale dag en besmeer in plaats van de standaard boterhammen lekkere kadetjes of krentenbollen. In de supermarkt zijn doosjes verkrijgbaar met portieverpakkingen hagelslag, waarmee de kinderen zelf de met boter besmeerde kadetjes kunnen beleggen. Gezonder en goedkoper dan een frietje!

Groepskorting
Als je met een grote groep naar de Efteling gaat, bespaart dat je vaak een fijn bedrag. Vraag eens rond in je omgeving: misschien willen de papa’s en mama’s van de peuterspeelzaal of sportvereniging van je kind ook wel mee? Dat heeft niet alleen als voordeel dat je geld bespaart, het is ook nog eens leuk om met alle kinderen een dagje uit te gaan. Ook op blogs en fora worden regelmatig oproepjes gedaan om met een hele groep op pad te gaan.

Veel plezier!

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top