Je bent hier
Home > Headlines > Verslag – première Planes Schiphol

Verslag – première Planes Schiphol

planes 1Maandag 30 september was het dan zover, de vertoning van ’s werelds eerste 3D drive-in bioscoop in de buurt van een vliegveld. Mommyonline mocht, samen met de gelukkige winnaars van de winactie, bij deze bijzondere event aanwezig zijn. Op een groot scherm werd op parkeerdek P2 op Schiphol de première van Planes getoond. Parkeerdek P2 was omgetoverd en met lichtjes versierd. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en werden er bonnetjes uitgedeeld die voor drankjes en popcorns ingewisseld konden worden. De Hertz-auto’s stonden allemaal in positie en een passende auto werd ons aangewezen. De plaatsen voorin waren voor de kinderen gereserveerd en ouders mochten zich achterin settelen. Het geluid konden we via de radio ontvangen, de radio moest enkel op de juiste frequentie afgestemd worden. Alles was goed geregeld, er waren zelfs voldoende wc’s op het parkeerdek aanwezig!

Planes is een leuke film, niet alleen voor kinderen maar ook ouders zullen van de film genieten. Het heeft een speelduur van 90 minuten, niet te lang maar precies goed, zodat ook de allerkleinsten hun aandacht niet verliezen en de film zonder moeite afkijken.

Na afloop konden we met een leuke goodie-bag naar huis. De kinderen hebben een leuke avond gehad en nu, meer dan een weekje verder, praten ze er nog steeds over. Het heeft zeker impact op ze gehad. Superleuk. Geweldige ervaring!

Feedback van onze winnaars:

Cynthia Kok:
planes 2Wij waren een van de gelukkige winnaars van de actie. En als ik zeg: gelukkige winnaars, bedoel ik ook echt gelukkige winnaars. Wat een supergave ervaring was dit. Helaas was mijn jongste zoontje ziek. Daarom hebben we mijn nichtje (Shannon) meegenomen. Dat vond Jesse heel erg leuk, want dat zijn de dikste maatjes. We kwamen daar om 19.00 uur aan en voelde ons al helemaal speciale gasten. Overal werden we warm ontvangen. We kregen een leuke Hertz-auto toegewezen. Was wel even puzzelen om daar lekker met vier personen in te zitten maar na een hoop passen en meten lukte het allemaal. Alles was verlicht! We kregen drinken en popcorn en zelfs het parkeren werd voor ons betaald! Echt top! Toen begon de film. De kinderen waren van begin tot het eind helemaal geboeid. Echt een heel leuke kinderfilm (ook voor de mama’s en papa’s!). Nog een leuk gevuld tasje van ‘Hertz’ maakte het helemaal af. Ik vond het een happening om nooit te vergeten. Ik vroeg net aan Jesse (4 jaar) hoe hij het gisteren vond. Waarop hij met een smile van oor tot oor zei: ‘Vet cool!’ Nou, hij haalde de woorden uit mijn mond! Nogmaals heel erg bedankt mommyonline! We zullen deze avond nooit vergeten. En ‘Hertz’-goed geregeld! Veel liefs, Frank, Cynthia, Jesse en Shannon.

planes 4Sandy van der Kolk:
Op weg naar Schiphol zei mijn zoon van negen: ‘Ik krijg kriebels in mijn buik’, en de meiden waren nogal druk, oftewel ze waren alle drie een beetje nerveus. Toen we aankwamen en onze auto kregen toegewezen begon het feest meteen. De kids met z’n drieën voorin, de meiden achter het stuur en kerel op de bijrijdersstoel. Papa en mama gingen relaxed achterin zitten…dat wil zeggen…totdat de film begon. Tijdens de film lagen we nogal in de kreukels om wat te kunnen zien maar dat mocht de pret niet drukken. Naarmate het donkerder werd, werd de sfeer nog gezelliger; flesje drinken erbij en een zak popcorn (excuus voor het eventuele geknoei)! Helaas hebben we niet veel vliegtuigen zien overvliegen, maar dat werd op de terugweg goedgemaakt toen er een vliegtuig tijdens het opstijgen recht op ons af kwam. (‘VET!’ klonk het gedrieën van de achterbank.)

We hebben ontzettend genoten, de film was leuk, de locatie perfect en de ervaring heel uniek!
Mommyonline en Hertz, ontzettend bedankt dat ik met mijn gezin deze bijzondere ervaring mochten meemaken.

Met vele hartelijke en lieve groetjes, een blije mamma,
Sandy

Planes is vanaf nu in de bioscopen te bewonderen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top