Je bent hier
Home > Baby & Kind > Verslag Marvel Universe LIVE! – Een Spectaculaire show Voor Jong en Oud!

Verslag Marvel Universe LIVE! – Een Spectaculaire show Voor Jong en Oud!

Na weken ons erop verheugd te hebben was het afgelopen vrijdag dan zover; Marvel Universe LIVE! ging van start. Gewapend met mijn camera stapte ik samen met manlief en onze twee meiden de auto in en reden we van Amsterdam naar Ahoy Rotterdam om bij deze spectaculaire show aanwezig te zijn. Bereid je maar voor op veel foto’s….

marvel-universe-live-ahoy-1Het verhaal
Het verhaal is gebaseerd op de strijd om de Cosmic Cube, de bron van ultieme macht en een van de meest gevreesde en begeerde schatten in het Marvel Universum. De Cosmic Cube is in stukken geslagen door de Machtige Thor, om te voorkomen dat het in verkeerde handen valt. Maar wanneer Loki achter de Cosmic Cube gaat zijn het de grootste Marvel Superhelden die hem moeten verslaan. Ze reizen over de hele wereld om de Cosmic Cube fragmenten te bemachtigen en bij elkaar te brengen.

Terwijl de Superhelden de Cosmic Cube opsporen, zullen ze een aantal van hun grootste vijanden tegenkomen. Deze vijanden vinden het geen probleem om samen te werken, als het ze dichter bij hun uiteindelijke doel brengt; wereldmacht.

Spectaculaire show….. marvel-universe-live-1marvel-universe-live-2marvel-universe-live-captain-americamarvel-universe-live-lokiMarvel Universe Live! neemt je mee in de wereld van superhelden en slechteriken en brengt je nog dichterbij jouw favoriete Marvel helden. De show en decor was adembenemend. Er was zonder twijfel veel aandacht aan het decor besteed. Wij zaten redelijk vooraan en konden alles zo wat van dichtbij meemaken. Naast het decor waren de kostuums prachtig om naar te kijken.

marvel-universe-live-iron-manmarvel-universe-livemarvel-universe-live-3marvel-universe-live-spider-man-1marvel-universe-live-4Over de show zelf kan ik heel kort over zijn; het zat vol spanning, sensatie en vermaak. Naast alle special effecten zoals stunts, vuurwerk, pistoolschoten, laserstralen, lichtflitsen en vuur waren de dialogen ook goed in elkaar gezet en goed verstaanbaar. Serieuze gesprekken werden goed afgewisseld met grappig teksten. Wist jij bijvoorbeeld dat Thor ook op social media zit? Dit werd ons namelijk duidelijk na onderstaand gesprek tussen Spider-Man en Thor na het gevecht met Green Goblin:
Spider-Man: gast hashtag ongelooflijk… Dit moet ik echt posten!
Thor: Heb ik al gedaan…
Spider-Man; Meen je dat nou? He gast, zit jij op social media??
Thor: En meer dan een miljoen volgers!

marvel-universe-live-red-skullmarvel-universe-live-wolverinemarvel-universe-live-spider-manmarvel-universe-live-iron-man-1Wij hebben ons de gehele show goed vermaakt. We werden zowel in de lucht door bijvoorbeeld Spider-Man en Falcon, als op de grond door onder andere Iron Man, Captain America, Thor en Wolverine goed vermaakt. Ook erg leuk hoe de verschillende locaties/gevechten afgewisseld werden.

Kun je overigens aan mijn foto’s opmaken dat Iron Man mijn persoonlijke favoriet is? 🙂
marvel-bezoekMarvel Universe LIVE! kun je in Ahoy Rotterdam nog zondag bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.MarvelUniverseLive.nl

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top