Je bent hier
Home > Baby & Kind > Verslag | Disney On Ice Viert 100 Years Of Magic

Verslag | Disney On Ice Viert 100 Years Of Magic

Maanden hebben we er vol verwachting op moeten wachten. Het aftellen begon in huize Mommyonline namelijk al sinds de aankondiging in oktober. Inmiddels is het wachten verleden tijd, afgelopen vrijdagavond mochten we voor de tweede keer de jaarlijkse familieshow van Disney bijwonen. En ik kan alvast verklappen dat het absoluut niet verveelt, de show blijft spectaculair. Bereid je maar voor op een verslag met veel foto’s…

Disney On Ice Viert 100 Years Of Magic neemt je mee in een betoverende show op ijs met meer dan 50 geliefde Disneyfiguren uit diverse Disneyverhalen. Niemand minder dan Mickey Mouse en zijn vrienden, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy hebben de presentatie van de show op zich genomen en komen dan ook keer op keer gezellig terug het ijs op. Het spektakel op het ijs zit vol gezang en gedans en volgen elkaar in rap tempo op, beginnend bij het verhaal van Pinokkio, Finding Nemo en Belle en het Beest. Vervolgens worden we door alle Disneyprinsessen geëntertaind, waaronder Assepoester, Rapunzel, Ariël, Sneeuwwitje en Tiana en hun prinsen met prachtige dansuitvoeringen.  

Er gebeurt enorm veel in korte tijd en storend is het absoluut niet. Je wilt juist volop van iedere voorstelling genieten. Na de koninklijke dansvoorstelling van de Prinsen is het tijd voor iets waar velen op hebben gewacht: Frozen. Waar voorgaande verhalen relatief kort verteld worden is Frozen uitgebreider. Het verhaal van de twee zussen Anna en Elsa uit het koninkrijk Arendelle wordt door het publiek geweldig ontvangen. Zo zingt het halve publiek gezellig mee met de inmiddels bekende Frozenliedjes en genieten we met z’n allen van de hilarische sneeuwpop Olaf, grote favoriet bij velen.

Na Frozen en een korte pauze worden we meegenomen in de verhalen van Aladdin, Toy Story, Mulan, en The Lion King, die wederom vol met bekende liedjes zitten. Disney On Ice Viert 100 Years Of Magic sluit af met alle Disneyfiguren op het ijs, als laatste groet aan het publiek.

Disney On Ice Viert 100 Years Of Magic is een onvergetelijk avondje uit voor de hele familie. De show neemt je mee in de magie van Disney en zit vol gezang en gedans. En omdat de meeste liedjes wel bekend zijn kun je als bezoeker gezellig meezingen. Over het decor en de kostuums zijn goed nagedacht en prachtig neergezet. Het geheel zit er dan ook betoverend en prachtig uit. Voor mijn twee meiden kon hun kerstvakantie niet leuker beginnen, beide hebben enorm van de show genoten. Enige nadeel aan zo’n show is wanneer er (lange ) volwassen in de rij voor zitten waardoor een kind geen goede zicht heeft en jij als ouder genoodzaakt bent je kindje op schoot te moeten nemen. Voor de rest is het genieten en meezingen.

Disney On Ice Viert 100 Years Of Magic is nog tot en met 31 december in Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam te zien. Jaarbeurs Utrecht – 21-26 december 2016 en RAI Amsterdam  – 28 -31 december 2016.
Tickets voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic zijn verkrijgbaar vanaf € 20,-
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.disneyonice.nl

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top