Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Vans: Peanuts Authentic Dance Pink & White Skate Shoes

Vans: Peanuts Authentic Dance Pink & White Skate Shoes

Het merk Vans kennen jullie ongetwijfeld wel. En wellicht dat je ook op de hoogte bent van de samenwerking tussen dit merk en Charlie Brown, Snoopy and the Peanuts Gang. Inmiddels kunnen we van een langdurige samenwerking spreken en is er sinds oktober een nieuwe collectie gelanceerd. De collectie, bestaande uit schoeisel, kleding en accessoires voor kinderen en volwassenen zijn stuk voor stuk voorzien van originele illustraties van Charles M. Schulz. De nieuwste collectie is een eerbetoon aan de iconische karakters en afbeeldingen uit de klassieke kerstspecial van Charles M. Schulz: Kerst met Charlie Brown.

Nu moet ik zeggen dat ik van Vans geen fan ben, het is zelfs zo dat ik nog nooit een paar in mijn bezit gehad heb. Maar daarentegen vind ik Snoopy te-leuk! Waarom zou je in je huisje slapen als je ook op het dak kunt slapen?… Wie zou nou niet zo’n hondje willen bezitten? Ik dwaal ietwat af… terug naar de collectie. Ter ere van de nieuwste collectie ontving ik een paar Vans schoenen om uit te proberen. Mijn allereerste paar Vans-schoenen welteverstaan.

Opvallen met Vans Peanuts

Maak kennis met de kleurrijke Vans Peanuts Authentic Dance Pink & White Skate Shoes. Dit is een laag model dat wellicht voor de tijd van het jaar niet geheel geschikt is. Maar weet je… dat maakt mij totaal niets uit. Ik vind dit paar met de gehele Peanuts-gang namelijk echt geweldig! Het is een opvallend ontwerp waar je zeker mee zult opvallen en zo nu en dan lekker opvallen moet kunnen, nietwaar? En gezien mijn voeten niet meer groeien kan ik dit exemplaar volgende jaar volop dragen.

Naast opvallend is dit unieke model ook lekker vrolijk; kijk nou eens naar de dansende karakters. Daar word je zelf toch ook vrolijk van? En heb je al gespot wie op zijn zwarte piano voor het vrolijke deuntje zorgt? Deze dansende karakters vind je, naast op de schoenen, ook op t-shirt, pullover hoodie, rugtas, pet en sokken terug. Doe eens gek!

Is roze niet bepaald jouw kleur maar vind je dit model wel leuk? Deze is in vier kleurenvariaties verkrijgbaar, wel heeft iedere kleur een andere afbeelding.

Van deze tijd

De sneaker is door zijn modieuze stijl absoluut van deze tijd. Het zal door zijn kleur vast en zeker niet altijd even makkelijk te combineren zijn maar lekker zit het wel. Het zit comfortabel, loopt fijn en nadat het geheel ingelopen is, denk ik wel dat ik zonder pijnklachten gerust de gehele dag erin kan lopen. Dit model valt iets ruimer: een maatje kleiner passen is zeker raadzaam.

Twinnen met je kids of liefje

Misschien wel het allerleukste aan de collectie is dat je ook kunt twinnen met je kids. Zie jij je al samen met je kindje in een Vans Peanuts fashionable over straat lopen? Of loop je liever met je liefje in een zelfde model? Hoe dan ook, met de Vans Peanuts collectie is beide mogelijk! Dit model gaat bijvoorbeeld van maat 27 tot 43.

Wat vind jij van dit kleurrijke Vans Peanuts schoenen?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top