Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing december Nailbox Glitter and Glam!

Unboxing december Nailbox Glitter and Glam!

We naderen het einde van het jaar en dat betekent dat dit de laatste Nailbox van dit jaar is. Wat is het jaar overigens snel gegaan zeg… Voor deze december Nailbox hebben wij, zoals met alle voorgaande boxen, ons best gedaan om er iets moois van te maken. De december Nailbox moest naast een leuke inhoud ook kerst uitstralen. En ook al zeg ik het zelf, het is ons prima gelukt!

De december Nailbox Glitter and Glam! is zo samengesteld dat jij de nodige kleuren hebt om jouw nagels kerst-proof te maken. Nieuwsgierig wat er in deze laatste Nailbox van 2016 zit? Lees dan snel verder!
De inhoud van deze Nailbox heeft een diversiteit aan feestelijke kleuren waarmee je alle kanten op kunt. Het zijn stuk voor stuk kleuren die je goed voor de kerstdagen kunt gebruiken. Ga je voor de jaloersmakende groene beauty of toch lekker glitteren met de schitterende gouden glitter-topcoat? It’s up to you! En wanneer je jouw nagels van een prachtige manicure hebt voorzien, kun je de droogtijd drastisch verkleinen door op iedere nagel een druppel van de Bourjois Instant Dry Nail Enamel Dryer te doen. Binnen ‘no time’  ben jij ‘good to go’…

In een echte kerst Nailbox mag een kerstproduct niet ontbreken. Dit uber-schattige Technic snowman duo setje is een hand wash en een hand lotion. Naast dat dit tweetal er ongelooflijk leuk uitziet ruiken ze ook nog eens lekker fris. Beide producten zijn zeer fijn in gebruik en had ik al vermeld dat ze echt heerlijk ruiken?

Wanneer ik aan kerst denk is rood een kleur die absoluut niet mag ontbreken. De kleur rood is elegant, sexy, tijdloos en niet te vergeten de kleur van de kerstman. Een rood lakje hoort dus helemaal thuis in deze Nailbox. Morgan Taylor Ruby Two-Shoes is een helderrode crème nagellak met een verborgen shimmer. Verborgen omdat deze vrijwel onzichtbaar is; enkel in direct zonlicht wil het nog wel eens tevoorschijn komen. Ik moet ook zeggen dat dit lakje de neiging heeft om richting roze te gaan. Dat gezegd hebbende: ben jij een helderrodenagellak-liefhebber dan zal deze vast en zeker in de smaak vallen. Met twee laagjes krijg je het goed dekkend en daarnaast is de substantie fijn om mee te werken.

Een kleur die het niet enkel tijdens de kerstdagen goed zal doen maar ook voor Oud&Nieuw is deze lak zeer geschikt. Morgan Taylor Tinsel My Fancy is een zilveren/grijze metallic lak en dekt met twee laagjes volledig.

Deze jaloersmakende groene beauty van A-England is een diep donkergroene lak met halo shimmer. A-England Saint George heeft een fijne substantie met een goede dekking.

Gold is always a good idea.. Een gouden topcoat doet het met kerst altijd wel goed. Breng een tot twee laagjes van deze topcoat over een andere nagellak en jouw nagels zijn klaar om te schitteren. Op bovenstaande foto is Vivien Kondor 138 Gold Glitter over A-England Saint George aangebracht. De combinatie Morgan Taylor Ruby Two-Shoes en Vivien Kondor 138 Gold Glitter is overigens ook mooi.

Ten slotte hebben we nog dit flesje quick dry drops van Bourjois. Met slechts een enkel druppeltje zorgt dit goedje ervoor dat jouw mani snel droog is. Het product verspreidt zich heel gemakkelijk over de natte lak en dringt door de lak heen, zodat niet enkel de oppervlakte maar ook de laagjes eronder sneller drogen. Bourjois Instant Dry Nail Enamel Dryer helpt zeker om de droogtijd van jouw mani te verkorten.
Swatches, foto’s en filmpje zijn wederom door de lieftallige Cindy gemaakt.

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.  Meer informatie over de Nailbox vind je op www.nailbox.nl

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top