Je bent hier
Home > Headlines > Tumble ’N Dry opent achtste winkel in Utrecht

Tumble ’N Dry opent achtste winkel in Utrecht

Ben jij van het kinderkledingmerk Tumble ’N Dry fan en woon je in omgeving utrecht? Dan zul je zeker met dit nieuwtje blij zijn. Na onder andere Amersfoort en Breda heeft nu Utrecht de eer om dit stoere comfortabele merk te verwelkomen. Vanaf heden kan er in Utrecht volop worden geshopt in de ultiem relaxte kindvriendelijke winkel, waarin een Tumble ’N Dry fan zich helemaal thuis zal voelen.

Get inspired!
Alle Tumble ’N Dry winkels hebben een frisse en eigentijdse uitstraling en zijn ontwikkeld naar de behoeften van winkelende ouders en kinderen. Kinderen krijgen alle ruimte in de winkels waardoor ouders op hun gemak kunnen shoppen. De volledige collectie van Tumble ’N Dry is te bewonderen. Zo weet je zeker dat je niets mist van je favoriete kinderkledingmerk! Een winkel vol beleving!

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen.
Elk leeftijdssegment heeft namelijk een eigen zone in de winkel. Zo is er voor de kleinste kinderen een speelhuisje, voor de oudere kids een chill-zone, is er in de hele winkel gratis Wi-Fi en zijn er diverse schermen met digitale inspiratie. Krijg de kinderen nu nog maar mee naar huis! Het complete Tumble ’N Dry sfeertje ervaren, proeven en opsnuiven kan vanaf 15 maart aan de Lijnmarkt 19 in Utrecht. Een ideale en leuke manier om kinderkleding te shoppen. Niet alleen voor ouders, maar ook zeker voor kinderen.

’Are you ready to Tumble?
Tumble ‘N Dry is van origine een Nederlands lifestyle merk, gestart met de ambitie om stoere, comfortabele kinderkleding te ontwerpen voor actieve, coole kids in de leeftijd van 0-12 jaar. Kids en moeders die blij worden van ‘stoer met een knipoog’ kunnen hun hart ophalen bij onze collectie, die altijd met veel aandacht voor detail ontworpen wordt. Voor elk leeftijdssegment ontwikkelen we elk seizoen een aansprekende collectie die helemaal aansluit bij de behoeften, pasvorm en smaak van de kinderen in die leeftijd.

Wij zijn gek op kids én fashion; daarom volgen we de laatste trends op de voet en vertalen deze met een eigenwijze knipoog naar betaalbare, trendy collecties met een goede kwaliteit waar kids zich stoer, trots en happy in voelen.

 

Voor verkoopinformatie
Tumble ‘N Dry | www.tumblendry.com

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top