Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Trind Winter in New Delhi Collectie Swatches

Trind Winter in New Delhi Collectie Swatches

De overgang van zomer naar herfst is voor veel nagellakliefhebbers de periode om van nagellakkleuren te veranderen. Lichte, koele, zomerse tinten worden door intense, warme en vaak donkere kleuren ingeruild. We hebben al heel wat herfst-/wintercollecties voorbij zien komen en dat van Trind mag uiteraard niet ontbreken. Voor de Trind Boho Vibes voorjaar-/zomercollectie liet het creatieve team van Trind zich inspireren door Ibiza en voor deze najaar-/wintercollectie reisde zij af naar India. Kijk je mee naar deze perfect bij de herfst en winter passende collectie?

Trind Winter in New Delhi is een collectie van zes verzorgende nagellakken waarvan de kleuren door de kleurrijke Indiase winter, de opvallende kleuren van het eten, mode, cultuur en architectuur is geïnspireerd. De mystieke en verzadigde collectie bevat een originele oker, een prachtige groen, een diep donkerblauw, een stoere grafiet, een oudroze en een verfijnd rode kleur. De kleuren zijn perfect voor de herfst en winter en bieden volop mogelijkheden om jouw ‘edgy’ stijl te laten zien of jouw klassieke schoonheid te benadrukken.

Trind Winter in New Delhi kleuren van links naar rechts: Trind Hindu Blue (CC240), Trind Kashmir Winter (CC241), Trind Genuine Jade (CC242), Trind Spicy Saffron (CC243), Trind Pink Chai (CC244) en Trind Taj Mahal Sunset (CC245).

Trind Hindu Blue (CC240) Hindu Blue is een zeer draagbare jeansblauwe kleur die alle huidstinten flatteert en geschikt is voor alle leeftijden. Met slechts één laagje waren mijn nagels prima bedekt, maar ik heb uiteindelijk toch twee laagjes gedaan. Voor deze donkerblauwe tint liet Trind zich inspireren door de Hindu God Krishna met haar blauwe huidskleur. Krishna is de God van compassie, tederheid en liefde en daar kan Trind zich helemaal in vinden. Om met een blauwe huid door het leven te gaan is misschien wat veel, dus beperkte Trind zich tot de nagels.

Trind Kashmir Winter (CC241) Kashmir Winter is een pittige grafietkleur die perfect is voor de winter en dekt met slechts één laagje prima. Hoewel een tweede laagje niet per se nodig is heb ik puur uit gewoonte mijn nagels van een tweede laagje voorzien. Trind Kashmir Winter past overal bij, is zeer stijlvol maar niet zo voorspelbaar als een klassieke rode kleur.

Trind Genuine Jade (CC242) Genuine Jade is een verzadigd groene lak met een fijne formule en goede dekking. Het is een zeer flatterende kleur voor de meeste huidtypes en een tint die prachtig aansluit bij de kleuren van de najaarsmode. Jade is overigens een edelsteen die wordt gezien als een beschermer tegen het kwaad.

Trind Spicy Saffron (CC243)De lak die een tweede laagje echt nodig heeft is Spicy Saffron. Deze prachtige, rijke, diepgele tint is dé ultieme herfstkleur en het is absoluut prachtig bij redheads met een huid als porselein, en bij iedereen met een warme huidtoon. Wist je overigens dat Saffraan een van de kostbaarste kruiden ter wereld is? Het is letterlijk zijn gewicht in goud waard dankzij het arbeidsintensieve oogstproces.

Trind Pink Chai (CC244)Pink Chai is een zachte maar verzadigde oudroze lak met een mat effect die de kleur uniek maakt. Het is ondanks zijn matte finish fijn in gebruik en je zou met een dikke laag weg kunnen komen, maar zelf bracht ik twee dunne laagjes aan. Met Pink Chai voeg je precies de juiste dosis roze toe aan je outfit deze winter. Ik houd er wel van!

Trind Taj Mahal Sunset (CC245)
Taj Mahal Sunset is een klassieke, verfijnde kleur die helemaal klaar is voor de decemberfeestjes. Het dekt geweldig goed en is, zoals alle lakjes uit de collectie, fijn in gebruik. Dit kleurtje is overigens geïnspireerd door de zonsondergang bij de Taj Mahal. Het paleis kleurt dieprood en is een oase van rust in het anders zo drukke India.

Trind Winter in New Delhi Collectie is een prachtige collectie met een diversiteit aan kleuren. Genuine Jade is meer een kleur voor in een voorjaar-/zomercollectie en daarom een leuke afwisseling. Dit zestal heeft een verrassend goede dekking en een fijne substantie om mee te werken. Het brede kwastje draagt ertoe bij dat Trind nog steeds tot mijn favoriete nagellakmerken behoort. En het feit dat de lakken van Trind ook nog eens verzorgend zijn maakt mijn liefde voor dit merk nog groter. Ondanks de verzorgende bestandsdelen wordt het nog steeds aangeraden om altijd een base coat te gebruiken. Dit beschermt en voorkomt dat je nagels geel worden.

Winter in New Delhi collectie is beschikbaar via Trind webshop: Trind.com en hebben een verkoopprijs van € 10,20 p/s

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top