Je bent hier
Home > Trenke Riksten

trenkeDag! Wat leuk dat je kennelijk nieuwsgierig bent wie ik ben en dat hier komt lezen. Ik hoop dat dat komt doordat je de columns die je hier van me leest leuk vindt!

Ik ben Trenke Riksten-Unsworth (1974), getrouwd met Martin Riksten-Unsworth (1968). Wij hebben drie kinderen: Marie (2003), Elian (2005) en Rowan (2005).

Ik ben moeder, echtgenote, trouwambtenaar en schrijfster. Bewust zet ik het op deze volgorde. Mijn gezin is namelijk het belangrijkst. Als trouwambtenaar voltrek ik een aantal huwelijken per maand. In verband met mijn drukke gezin kan ik niet al te veel huwelijke aannemen. Niet alleen zijn onze kinderen allen nog in de basisschoolleeftijd, Elian heeft ook nog pdd-nos, “active but odd” (actief maar vreemd), een vorm van autisme. Over hem blog ik hier.

September 2010 is mijn bundel trouwcolumns “En wat is daarop uw antwoord?” uitgekomen. Maart 2013 is mijn boek “De Bijzondere wereld van Elian en andere kinderen met autisme” uitgekomen. Hierin staan 55 verhaaltjes over Elian en zeven interviews met andere ouders van kinderen met autisme. Ondertussen wordt er hard door een illustratrice gewerkt aan tekeningen voor een prentenboekverhaal, dat hopelijk ook wordt uitgegeven door de uitgever die mijn boek over Elian heeft uitgegeven.

In 2011 schreef ik regelmatig een column voor Mommyonline. Tegenwoordig schrijf ik vaker “autismeblogs”, maar als ik iets meemaak wat ik een column voor deze site waard vind, zal ik die zeker schrijven.

Bezoek de website van Trenke Riksten www.trenke.nl

Lees hier de column/artikelen van Trenke Riksten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top