Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Sleek Limited Edition Christmas Gift ‘Say the Magic Word’

Sleek Limited Edition Christmas Gift ‘Say the Magic Word’

Sleek kennen we allemaal van hun mooie oogschaduwpaletten en het populaire Solstice Highlighter palette. En net als andere make-upmerken komt Sleek met een paar mooie limited edition sets. Leuk om cadeau te doen, maar natuurlijk ook iets om aan je wensenlijstje toe te voegen!

sleek-say-the-magic-word-2Say the Magic Word is een mooie giftbox met een viertal vloeibare lipsticks die mat opdrogen en uren blijven zitten. Birthday Suit, Velvet Slipper, Rioja Red en Old Hollywood zijn echte herfst- en winterkleuren en zouden dan ook niet misstaan bij het kerstdiner, voor een nieuwjaarsfuif, of gewoon als je in een vampy bui bent. Ik laat ze alle vier zien!

sleek-say-the-magic-word-3Van links naar rechts: Birthday Suit, Velvet Slipper, Rioja Red en Old Hollywood.

sleek-say-the-magic-word-1De Sleek Matte Me lipsticks hebben een chique, strakke uitstraling, en door de transparante huls kun je meteen al zien welke kleur je te pakken hebt. De kleurencollectie vind ik goed gekozen; Birthday Suit is de enige nudetint in deze giftbox en dat is een welkome afwisseling op de overige, meer opvallende kleuren.

sleek-say-the-magic-word-4De applicator is er een die ik niet gewend ben. Flexibel, maar lang en vrij smal. Ik hoop dat ik ermee kan werken.

sleek-say-the-magic-word-5De swatches! Birthday Suit, Velvet Slipper, Rioja Red en Old Hollywood. Ze zijn deels al mat opgedroogd tijdens het nemen van de foto.

Ik begin met de kleur die me het meest aanspreekt voor dagelijks gebruik, Birthday Suit.

sleek-say-the-magic-word-6 sleek-say-the-magic-word-7En dat vind ik meteen al een prachtige kleur voor elke dag. En warme, perzikachtige tint. Niet te donker of te licht op mijn lichte/mediumhuid. Op de foto oogt Birthday Suit nog niet volledig mat, omdat ie nog niet helemaal is opgedroogd. Maar mat is ie zeker!

En dan komen de opvallende kleuren.

sleek-say-the-magic-word-8 sleek-say-the-magic-word-9Velvet Slipper is diep paars. Zoals ik al aangaf: een echte najaarskleur! Velvet Slipper heeft een koele ondertoon. Voordeel daarvan is dat je tanden meteen een heel stuk witter lijken.

sleek-say-the-magic-word-10 sleek-say-the-magic-word-11Rioja Red is klassiek (knal)rood met een ietwat warme ondertoon. In een kerstcollectie kan rood uiteraard niet ontbreken. Rode lippen zijn tijdloos en doen het altijd goed op een feestje. Tip: als je de aandacht naar de lippen trekt, houd je ooglook dan rustig en neutraal. Het kan anders al gauw te veel van het goede worden.

sleek-say-the-magic-word-12 sleek-say-the-magic-word-13En dan de laatste van het viertal, Old Hollywood. Een donkere, dieprode bessenkleur. Deze spreekt me het meest aan als het gaat om een vampylook. Warmer dan Velvet Slipper, maar mijn tanden lijken nog steeds witter dan gebruikelijk. 🙂

sleek-say-the-magic-word-1Dat waren ze! En dan mijn mening. Ik vind de kleuren stuk voor stuk prachtig! De applicator vind ik wel een minpuntje. Je moet echt even de tijd nemen om de lipsticks aan te brengen en goed te verdelen. Niet omdat er iets mis is met de pigmentatie, integendeel, die is enorm goed. Maar de applicator vergt enige precisie. Het grof invullen gaat vrij snel en gemakkelijk, maar ik had wel wat moeite om de lipcontouren netjes en strak te krijgen.

Dat is van heel dichtbij wel te zien, maar van een afstandje zie je daar nagenoeg niets meer van terug. Gelukkig droogt het product niet te snel op, dus je hebt er dan ook de tijd voor, maar het is wel goed om te weten. Maar, eenmaal op z’n plek en opgedroogd, zit de lipstick als een huis! Ze geven nauwelijks af; het slijt er gedurende de dag af. Wel zo fijn als je de hele avond aan een wijnglas zit te nippen. 😉

Hier kun je zien hoe ‘vast’ ze zijn. Zo zien de arm-swatches eruit na flink boenen met een washandje speciaal om make-up te verwijderen.

sleek-say-the-magic-word-14Als ze eenmaal mat zijn, dan voel je dat ook. Ze voelen wat droog aan, maar voor mij niet storend. Als je last hebt van velletjes zal dat waarschijnlijk wel benadrukt worden, maar als je die niet hebt zal het resultaat mooi dekkend en egaal zijn. Een langhoudend product krijg je er sowieso voor terug.

Wat mij betreft is de Sleek Say the Magic Word een heel mooie set voor onder de kerstboom of in de zak van Sinterklaas.

sleek-say-the-magic-wordSleek ‘Say the Magic Word’ kost € 14,95 en is te koop via o.a. de webshop Sleek.nl, DA, DIO, ICI Paris XL en Etos. Voor een overzicht van alle verkooppunten, zie Sleek.nl. 

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen

Yvonne van der Wal
Hoi! Ik ben Yvonne (1975), moeder van twee kinderen, auteur van drie boeken en ik ben naast schrijven tevens dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Hier kan ik deze passies mooi met elkaar combineren!
http://www.yvonnevanderwal.nl/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top