Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Sans Soucis ‘Natural Colors’

Sans Soucis ‘Natural Colors’

Zomer 2012 staat in het teken van kleur, kleur en nog meer kleur. Alle felle kleuren kunnen weer gedragen worden, zolang je het uiteraard goed combineert.

De nieuwe kleuren uit de zomercollectie van Sans Soucis ‘Natural Colors’ sluiten perfect aan op de nieuwste modetrends uit New York, Parijs en Berlijn.
Bij een goede outfit hoort een mooie make-up. Met de Sans Soucis Natural Colors assortiment in vrolijke zomerse kleuren; warm koraal, koel fuchsia en de prachtige magnolia-nuances, maak je je outfit perfect af.

De zomerlook van Sans Soucis bestaat uit:
• Subtiele oogmake-up
• Felgekleurde lippen
• Kleurige nagels

Met behulp van deze make-uplijn kan iedere vrouw, blond- of donkerharig, zich iedere dag perfect opmaken.

Lippen
Creëer de perfecte look met de Sans Soucis Perfect Lips Every Day in trendy kleuren die passen bij het lentegevoel. Deze lipstick maakt de look niet alleen compleet maar verwent de lippen ook met haar zacht smeltende textuur en duurzame kleur en glans.

Op het eerste gezicht is deze lippenstift erg fel en opvallend, terwijl het op de lippen ook wel subtiel aan te brengen is. Je kunt ervoor kiezen je lippen subtiel op te maken door één laag aan te brengen. Bij meerdere lagen zal de kleur feller zijn.

De Sans Soucis Perfect Lips Every heeft een heerlijke geur, blijft lang zitten en zelfs na een zoenpartij verdwijnt het niet geheel van je lippen. Maar zoals bij alle lippenstiften overdraag je onvermijdelijk een deel van de lippenstift aan je zoenende partner. Op glazen laat het een bescheiden spoor achter waardoor je niet continu bezig hoeft te zijn met het bijwerken van je lippenstift.
Door het gebruik van deze lippenstift in combinatie met de Lip Gloss Briljant Shine Every Day van Sans Soucis kun je een subtiel accent aanbrengen. Met haar parel- en glazuurachtige textuur, laat deze gloss de lippen voller lijken en tovert het een verleidelijke glans op de mond.

Nagels
Met de Sans Soucis NATURAL COLORS Nail Enamel Perfect Nails in vrolijke, zomerse kleuren, laat je de nagels glinsteren. Deze nagellak heeft een goede dekking, maar voor het mooiste resultaat wordt een tweede laag aangeraden. De nagellak droogt snel op en eenmaal droog blijft er inderdaad een mooie glans achter. Met deze nagellak vallen je nagels gegarandeerd op.

SANS SOUCIS NATURAL COLORS – MAGNOLIA PASSION:
MASCARA 1st Class Volume All Day long – Deep Black: € 17,25
BRILLIANT SHINE Every Day Lip Gloss – # 41 Soft Coral & # 21 Pink Magnolia: € 12,95
PERFECT NAILS Nail Enamel – # 10 Intense Coral & # 30 Pink Fuchsia: € 11,25
PERFECT LOOK Highlight & Conceal – # 20 Medium Beige: € 21,00
PERFECT LIPS Every Day Lipstick – # 41 Soft Coral & # 30 Pink Magnolia: € 15,00

Voor verkoopinformatie in Nederland:
www.beautyservice.com
Tel: +31 (0)43 363 30 42

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top