Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Preciousgifts

Preciousgifts

Wanneer je zwanger bent wil je het in de meeste gevallen van de daken schreeuwen. De meeste vrouwen/paren kiezen er echter voor om de eerste 12 weken stilzwijgend of in privésfeer te genieten en vieren dat ze in blijde verwachting zijn. Na het eerste trimester wordt aan iedereen die het maar horen wilt meegedeeld dat er een kindje op komst is.
In sommige gevallen word je als aanstaande moeder overladen met cadeautjes voor jullie ongeboren kindje. En wanneer de baby geboren is nemen de cadeautjes toe. Familie, vrienden en collega’s die de nieuwe wereldburger komen verwelkomen. Jullie baby wordt overladen met veel liefde en cadeautjes. Wanneer jullie je gasten willlen bedanken voor hun komst, zijn de bedankjes van Preciousgifts een uiterst geschikt presentje.

Preciousgifts.nl verkoopt trendy en betaalbare kant en klaar bedankjes om aan jullie gasten mee te geven als aandenken aan de geboorte van jullie kindje. Hippe en moderne bedankjes in de standaard kleuren; roze en blauw, maar ook in neutrale uitvoeren voor klanten die hiervan houden.
Bedankjes van Preciousgifts kunnen besteld worden mét of zonder snoepjes, keuze uit geboortehartjes, manna’s of chocoladedragees.
Erg leuk aan Preciousgifts is dat je bij je bestelling gratis bedankkaartjes krijgt waar een persoonlijke tekst op gedrukt kan worden, bijvoorbeeld de naam en geboortedatum van jullie kindje!
Preciousgifts neemt alle zorgen, met betrekking tot de bedankjes, van je weg. Voor jou als kersverse moeder, rest enkel het uitpakken, presenteren en uitdelen van de bedankjes. Wel zo gemakkelijk in een periode waar je de rust goed kunt gebruiken.

Vind je het toch leuker om zelf jullie eigen bedankjes in elkaar te knutselen, bijvoorbeeld met een ouder kind, dan kun je bij Preciousgifts.nl ook losse materialen kopen. Hiervoor heeft Preciousgifts een aparte afdeling die zij nog steeds aan het uitbreiden is. Op de ‘Doe Het Zelf’-afdeling vind je onder andere divers snoepgoed, tule, lint en beeldjes.
Naast bedankjes vind je op Preciousgifts.nl alles wat aanstaande en kersverse moeders nodig hebben om het kraamfeest of babyshower helemaal compleet te maken.
Staat het artikel waarnaar jij op zoek bent niet op de site, dan gaat preciousgifts voor jou op zoek. Op deze manier is het eigenlijk bijna onmogelijk om niet bij Preciousgifts te slagen.

In het assortiment vind je ook (kraam)cadeaus zoals rompers, slabbers, mutsjes en badcapes, allemaal voorzien van naam of een korte tekst.

Winnen
Nieuw in het assortiment van preciousgifts is de hippe kinderrugzak welke voorzien wordt van naam van het kind. Ideaal voor op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en school. De rugzakken zijn verkrijgbaar in diverse trendy kleuren.
Ieder kind wil wel het nieuwe schooljaar beginnen met een stoere rugzak met zijn/haar eigen naam erop geborduurd. Om je kennis te laten maken met de rugzakken van Preciousgifts mag Mommyonline namens Preciousgifts.nl twee lezers blij maken met een kinderrugzak met naam van jouw kind. Wil jij ook kans maken op deze hippe zak voor jouw kind? Beantwoord dan via dit formulier de volgende vraag: In welke hippe kleuren zijn deze kinderrugzakken verkrijgbaar? Antwoord te vinden op de webwinkel van www.preciousgifts.nl Deze actie loop van 9 augustus tot en met 23 augustus 2010

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top