Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Philips CitiScape Denim hoofdtelefoon

Philips CitiScape Denim hoofdtelefoon

Philips CitiScape Denim hoofdtelefoonMuziek is tijdloos en is (bijna) bij iedereen geliefd. We houden weliswaar van verschillende muzieksoorten maar anno nu is muziek in onze samenleving zeker niet meer weg te denken. Muziek beluisteren doen we niet alleen maar thuis maar ook bijvoorbeeld op straat en in het openbaar vervoer, maar ook tijdens het sporten kom je genoeg hoofdtelefoons tegen. Voor de muziekliefhebber heeft Philips een nieuwe lijn hoofdtelefoons genaamd CitiScape Denim gelanceerd.

Philips CitiScape Denim is een hoofdtelefoon met denimlook en geeft een nauwkeurig afgestemd geluid. De CitiScape Denim hoofdtelefoon is deels gemaakt van zachte, duurzame denim en speelt in op de groeiende vraag van hoofdtelefoongebruikers naar hoogwaardige audioproducten die stijl en gemak combineren. De CitiScape hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar in marineblauw, bruin en legergroen met oranje stiksel.

Philips CitiScape hoofdtelefoon“Hoogwaardig geluid heeft altijd in onze genen gezeten en Philips vertaalt dit nu naar het urban modebeeld dat we nu zien”, aldus Michael Davies, Senior Manager Marketing voor hoofdtelefoons bij Philips Lifestyle Entertainment. “Hoofdtelefoons gaan niet meer alleen over muziek, maar ook over mode. Je wilt de beste kwaliteit, maar wel in de stijl van je garderobe. Met CitiScape Denim mixen we het beste van beide werelden: hoogwaardig geluid en een fashionable design.”

Comfortabel als je favoriete jeans Philips CitiScape Denim hoofdtelefoon colDe denimcollectie hoofdtelefoons in de kleuren marineblauw (SHL5605BL), zwart (SHL5605FB) en legergroen (SHL5605GN) hebben een hoofdband van zachte stof, een plat antikrulsnoer van 1,2 m en oorkussens van geheugenschuim. De drivers van 40 mm zorgen voor een heldere, natuurlijke geluidservaring. De MusicSeal voorkomt het weglekken van geluid, terwijl de isolatiekussens rond het oor tegelijkertijd het omgevingsgeluid buiten sluiten.

Philips CitiScape Denim hoofdtelefoon 1 Philips CitiScape Denim hoofdtelefoon 2 Philips CitiScape Denim hoofdtelefoon 3Philips CitiScape Denim hoofdtelefoon 4De design van de Philips CitiScape Denim hoofdtelefoon ziet er trendy uit, zit comfortabel en voelt lekker zacht aan je oren. De grote van de hoofdtelefoon kun je door middel van de uitschuifbare hoofdband regelen. Geweldig aan de CitiScape Denim is dat het product je omgevingsgeluid afsluit waardoor je nog intenser van je muziek kunt genieten. En met de CitiScape zit je niet met het probleem dat je omgeving overlast van je muziek heeft. Dat is dus een win-win situatie als je het mij vraagt. De snoer is lang waardoor je je muziekbron vrijwel overal (je broekzak, handtas of jaszak) bij je kunt plaatsen. En met de Philips CitiScape Denim hoofdtelefoon kun je je mobile opnemen en gesprekken voeren. En daarnaast houdt het product in de winter je oren lekker warm! Met de Philips CitiScape Denim hoofdtelefoon maak je je urban-look compleet!

De CitiScape Denim-hoofdtelefoon is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 69,99. Neem voor meer informatie contact op met een plaatselijk verkooppunt of ga naar philips.com

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top