Je bent hier
Home > Petra Koster

Even voorstellen:

Mijn naam is Petra, ik ben 41 jaar en woon samen met mijn twee dochters in een pittoresk dorpje in het midden van het land. Begin dit jaar zijn we hier komen wonen nadat we eerst jaren op een boerderij gewoond hebben.

Samen met mijn ex-man probeer ik de meisjes zo veel mogelijk van een vader en een moeder te laten genieten. En proberen we in beide huizen dezelfde regels te stellen wat niet altijd een eenvoudige opgave is. Zo jong als ze zijn hebben ze heel goed door waar de winst te behalen valt.

Onze labrador Cato bewaakt ons huis en de pony’s van de meisjes verhuizen binnenkort naar een vriendin. En wat de meisjes nog niet weten is dat er heel misschien nog wel een poesje bij komt in dit huishouden. Want ze missen alle dieren wel!

De laatste maanden is er veel in mijn leven gebeurd. En het is hier nog regelmatig een gezellige chaos. Naast mijn betaalde baan is het de bedoeling ooit een coachings/counseling praktijk op te zetten en daar volg ik regelmatig cursussen voor.

Met twee jonge kinderen, een hond, pony’s en een paard verveel je je nooit. Er is hier dus genoeg te beleven. Ik hoop onze belevenissen met jullie te delen op een humoristische manier en soms een serieuze ondertoon!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top