Je bent hier
Home > Headlines > Persoonlijk Update: Even bijkletsen

Persoonlijk Update: Even bijkletsen

Yeetje… ik besefte me niet eens dat het alweer ruim een maandje geleden is dat ik een artikel gepubliceerd hebt. Wat is de tijd snel gegaan. Door sluiting van de scholen en dus alle kids thuis, kwam/kom ik aan heel veel dingen niet aan toe. Zo ook een geschikt momenten vinden om rustig een artikel te typen. Het is in de afgelopen weken een uitdaging geweest om rust voor mezelf te vinden, laat staan voldoende tijd om aan de site te werken. De komende weken zal helaas niet heel veel gaan veranderen maar na weken van afwezigheid is het wel hoogtijd voor een kleine update. Lees je weer mee?

De afgelopen weken heeft het Corona virus ons allen enorm bezig gehouden, wat zeg ik… het houdt ons nog steeds bezig. Het is een super gekke tijd en voor de gehele samenleving is alles gewoon anders. Scholen en vele bedrijven hebben noodgedwongen hun deuren moeten sluiten. Met z’n allen moeten we zo veel mogelijk binnen blijven. En is voor velen het sociale contact vervallen. Dit alles is natuurlijk even wennen maar iedereen probeert op het eigen manier het beste van te maken. Ook hier in huize Mommyonline hebben wij de afgelopen periode vooral binnen geleefd. Het thuisblijven is voor mij persoonlijk geen probleem maar wanneer deze beperking ook voor de kids geldt, wordt het een heel ander verhaal.

Vooral de eerste paar weken van de ‘coronaquarantaine’ vond ik pittig. Niet alleen bleven alle 6 kids verplicht thuis maar moest ik, naast al mijn normale dagelijks bezigheden, ook nog eens de rol van juf op me nemen. Ze zitten dan wel thuis maar hun schoolwerk moet gewoon voortgezet worden. En laten we de rol van politieagente en rechter vooral niet vergeten. Want ook de kinderen weten niet goed wat ze met de situatie aanmoeten. En in zo’n situatie zijn ruzietjes zo ontstaan.

Alles is voor iedereen anders en doen we heel veel binnenshuis. Ook verjaardagen. In deze corona periode hebben we al drie verjaardagen gehad. Zoonlief nr. 3 is 15 jaar geworden en wilde dit met vriendjes vieren door te gaan karten. Helaas voor hem want dat ging niet door. Jongste dochterlief is gisteren 1 jaar geworden en ook nu hebben we het als gezin van 8 gevierd. Totaal niet hoe wij van plan waren haar eerste verjaardag te vieren.

De ‘coronaquarantaine’ betekent voor mij vooral geen moment voor mezelf en geen rust om me heen. Voorheen kon ik, wanneer de kids op school zaten en jongste aan het slapen was, (bij wijze van) mezelf nog horen denken. Nu is er altijd wel geluid in huis. En vaak niet zomaar geluid maar geschreeuw of geruzie. Ik zit er bijna helemaal doorheen en ik ben dan ook blij dat de scholen weer langzaam van start gaan. Na de vakantie gaan mijn twee meiden op de basisschool twee dagen in de week naar school en 3 dagen thuisstudie. Dat is voor hen natuurlijk fijn, dat ze weer het huis uit mogen en hun vriendinnen weer kunnen zien, maar voor mij zeker ook.

Hoe lang het hele corona virus situatie nog zal gaan duren is voor ons allen onzeker maar ik hoop uiteraard dat we gauw weer meer mogen. Zo kan ik haast niet wachten om weer met het fotograferen aan de slag te mogen.

Zo, nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte van hoe het in huize Mommyonline gaat. Ik hoop snel weer met regelmaat artikelen online te kunnen zetten.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top