Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > OPI Fiji Lentecollectie Mini Setje

OPI Fiji Lentecollectie Mini Setje

OPI Fiji collectie is de lentecollectie van het merk en zoals de naam doet vermoeden is de collectie op het eiland Fiji geïnspireerd. Inmiddels is het merk enkele collecties verder maar toch wil ik nog graag deze lakjes met jullie delen.

Dit is de OPI minicollectie bestaande uit 12 lakjes van ieder 3.75 ml. Dit setje is als het ware in warme en koude tinten verdeeld. In dit artikel laat ik de warme tinten inclusief swatches zien. De overige tinten zal ik in een volgend artikel laten zien.

Opi Polly Want a Lacquer? Polly Want a Lacquer? is een lavendeltint met een crème finish. Een heel mooie tint waar ik tijdens het lakken toch wel wat moeite mee had. Ik geloof dat dit niet zo zeer met het formule van het lakje te maken heeft maar meer het feit dat ik niet gewend ben om met de minikwastjes te lakken. Met drie laagjes kreeg ik dit tintje prima dekkend.

Opi Getting Nadi on My HoneymoonGetting Nadi on My Honeymoon is een babyroze tint die vrijwel bij iedere gelegenheid gedragen kan worden. Voor bovenstaande foto heb ik drie laagjes aangebracht maar de substantie is goed genoeg om, wanneer je de fullsize formaat gebruikt, in twee laagjes te dekken. Dit heeft uiteraard alles te maken met een grotere kwast om mee te werken.

Opi Two-timing the Zones
Voor mijn gevoel lakte dit kleurtje veel fijner dan voorgaande kleuren. Of dit nou te maken heeft met een fijnere substantie of dat ik simpelweg beter word in het lakken met de minikwastjes, durf ik niet te zeggen. Of misschien is het wel een combinatie van beide. Hoe dan ook, dit kleurtje is heel fijn in gebruik. Two-timing the Zones is een mooie, helderroze kleur en dekt met twee laagjes prima.

Opi Living On the Bula-vard! Living On the Bula-vard! is een warm orange tint met een heel fijne formule. Dit lakje dekt met twee laagjes prima, maar op bovenstaande foto heb ik drie dunne laagjes aangebracht.

Opi No Tan LinesNo Tan Lines  is een levendige kleur die tussen geel/orange in zit. Met twee laagjes kreeg ik dit lakje prima dekkend. Ik geloof dat ik steeds beter met de minikwastjes leer te lakken want ook dit tintje was prettig in gebruik.

Opi Exotic Birds Do Not TweetExotic Birds Do Not Tweet is een heldergele kleur. Met dit kleurtje had ik net wat meer moeite maar uiteindelijk kreeg ik het met drie laagjes dekkend.

Alle lakjes uit deze OPI Fiji collectie hebben een creamy finish en zijn fijn in gebruik. Zoals ik eerder al aangaf leer ik steeds beter met de minikwastjes te lakken. Maar toch hebben de fullsize kwastjes mijn voorkeur. De kleuren uit deze collectie zijn mooi en levendig en dekken prima. Daarnaast drogen ze ook nog eens snel. Een minpunt van deze mini’s is dat nergens op het flesje de namen van de lakjes op vermeld staan. Wel staat het productnummer aan de onderkant van ieder flesje, waarmee je als het ware de desbetreffende naam op het internet kunt opzoeken. De namen van de lakken staan wel op het doosje vermeld.

Wat vind jij van dit setje?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top