Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Morgan Taylor The Great Ice-Scape Wintercollectie Swatches

Morgan Taylor The Great Ice-Scape Wintercollectie Swatches

Ik heb er even op moeten wachten maar inmiddels zijn ze binnen! Morgan Taylor winter 2016 The Great Ice-Scape collectie is geïnspireerd door de kunst van het kunstschaatsen. De collectie biedt een zestal nieuwe winterse lakken om jouw nagels mee te sieren. Voeg met The Great Ice-Scape collectie van Morgan Taylor wat winter glamour aan jouw collectie! Vandaag bekijken we de lakken van dichtbij en laat ik van alle zes zien hoe deze op de nagels staan. Kijk je mee?

Morgan Taylor The Great Ice-Scape omvat een diversiteit aan kleuren, voor ieder wat wils dus. En zoals we inmiddels wel van Morgan Taylor gewend zijn hebben de lakken stuk voor stuk leuke en goed bij de thema passende namen meegekregen.

De kleuren van links naar rechts:  N-ice Girls Rule, Figure 8’s & Heartbreaks, Ice Queen Anyone?,  Lace ‘Em Up,  Flirt In A Skating Skirt en Hey, Twirl-Friend!

Morgan Taylor N-ice Girls Rule N-ice Girls Rule is een bleekroze lak met shimmer. Een lief kleurtje dat aan traditionele balletpakjes doet denken. Omdat dit lakje boordevol shimmer zit kan het lakken wat stroef verlopen. Voor een effen en goede dekking heeft N-ice Girls Rule drie laagjes nodig.

Morgan Taylor Figure 8’s & Heartbreaks  Figure 8’s & Heartbreaks is een mooi dusty mauve kleurtje met een crème finish. De dekking van deze lak is super en het lakt heel fijn.

Morgan Taylor Ice Queen Anyone? Ice Queen Anyone? is een koperen shimmer-lak en dekt met twee laagjes volledig.

Morgan Taylor Lace ‘Em Up Lace ‘Em Up is een elegante, Midnight Blue oftewel donkerblauwe crèmelak die met twee laagjes volledig dekt.

Morgan Taylor Flirt In A Skating Skirt Flirt In A Skating Skirt is de tweede blauwe lak in deze collectie. Dit is een blauwgrijze crèmelak of beter gezegd: staalkleurig blauw. Ook deze tint heeft een goede dekking, twee laagjes is voldoende.

Morgan Taylor Hey, Twirl-Friend!De nude-lak uit deze collectie is Hey, Twirl-Friend!. Deze heeft een crème-finish en dekt met twee laagjes.

De kleuren uit deze Morgan Taylor The Great Ice-Scape wintercollectie zijn lekker draagbaar en gevarieerd. De substantie van de lakken zijn zoals we gewend zijn super; met uitzondering van N-ice Girls Rule, heb je met twee laagjes perfecte dekking. Ook over de droogtijd mogen we niet klagen, de lakken drogen niet supersnel maar wel redelijk snel. En wat hebben de lakken leuke namen meegekregen!

De lakken van Morgen Taylor hebben een inhoud van 15 ml, kosten €12,95 per stuk en zijn online onder ander te koop via Missgorgeous.nl

 

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd op nailbox.nl

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top