Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Morgan Taylor Selfie Summer Collection 2017 Review & Swatches

Morgan Taylor Selfie Summer Collection 2017 Review & Swatches

De zomer komt eraan en dat betekend dat ook Morgan Taylor uitkomt met een nieuwe collectie “Selfie Zomer Collectie 2017”. Het is een knallende collectie met opvallende en heldere kleuren, waarmee jouw manicure een echte eye catcher word! Vandaag laat ik jullie de review en swatches zien, kijk je mee!

Morgan Taylor All About The Pout
Ik begin direct met mijn favoriete kleur uit deze collectie. All About The Pout is een heldere peachy kleur die bijna licht geeft en je huid ook nog eens een paar tinten donkerder maakt. De formule is creamy en de lak dekt mooi bij twee laagjes.

Morgan Taylor Me, Myself-ie And I
Met deze koraal neon kleurig nagellak geef je jouw nagels een opvallende zomerse look! Ook Me, Myself-ie And I maakt de huidtint nog wat bruiner, het steekt erg mooi af. Bij dit kleurtje krijg ik gelijk zin in een dagje zon, zee en strand! Wat je niet zo ziet op de foto maar wat er wel is, zijn hele fijne kleine shimmers, dat geeft deze kleur nét wat extra’s. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Morgan Taylor Pretty As A Pink-ture
Pretty As A Pink-ture is een neon roze kleur, die net als de eerste twee kleuren lekker knallend is. Het pigment mag er zeker zijn en voor dit effect is het echt niet nodig om een witte kleur als basis aan te brengen. Ook deze dekt mooi bij twee laagjes.

Morgan Taylor Woke Up This Way
Woke Up This Way is een mooie diepe fuchsia kleurig neon lak. Deze is iets minder knallend en wat meer draagbaar als je niet al te opvallend manicure wilt maar toch je nagels van een zomerse look wilt voorzien. Deze dekt mooi bij twee dunne laagjes.

Morgan Taylor Best Face Forward
Dit is de donkerste kleur uit de Morgan Taylor Selfie Zomer Collectie 2017. De basis is donker neon paars en bevat hele fijne holografische glitters. Ik vind het een aanvulling op de collectie, dat er ook iets van een glitter in zit. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Morgan Taylor No Filter Needed
No Filter Needed is een frisse neon blauwe kleur die mij doet denken aan een zwembad zo helder. Wederom steekt deze blauwe neon kleur mooi af bij de huid. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Als ik aan zomer denk dan denk ik aan opvallende kleuren die lekker zomers zijn en dat is de Morgan Taylor Selfie Zomer Collectie 2017 zeker. De dekking van de nagellakken is perfect, allemaal met twee laagjes. Het pigment is sterk en de kleuren trekken zelfs zonder een base coat niet in de nagels. Ik heb drie dagen All About The Pout op mijn nagels en deze ziet er nog even mooi uit, als de dag dat ik het aanbracht. De Morgan Taylor Selfie Zomer Collectie 2017 bevat naast deze fullsize flesjes, ook een mini pack van vier flesjes en drie verschillende duo packs.

Morgan Taylor Selfie Zomer Collectie 2017 is online verkrijgbaar bij Missgorgeous.nl

liefs-lonneke

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd op Nailbox.nl


lonnekeIk ben Lonneke 32 jaar en moeder van een dochtertje van 3,5 jaar oud. In 2014 was ik opzoek naar een leuke hobby waar ik mijn creativiteit in kwijt kon, voor ik het wist had ik mijn eigen blog Nail Passion. In het begin was ik erg zoekende wat ik wilde met mijn blog. Ik merkte ik dat ik goed was in het maken en vastleggen van nagellak swatches en nail arts, hierdoor is mijn enorme passie gegroeid en tot de dag van vandaag blijft deze liefde groeien. Ik ben erg dankbaar voor alles wat hieruit voortkomt waaronder mijn samenwerking met Nailbox.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top