Je bent hier
Home > Monique van der Steen

Ik ben Monique van der Steen, een kleine pinda-dame van 41 jaar. Ik ben getrouwd met Vincent en moeder van 2 kinderen; we hebben een zoon van bijna 11 jaar en een dochter van 3 jaar.
Onze zoon (met de mooiste ogen/wimpers van de hele wereld) heeft ADD en Asperger, dat betekent dat hij concentratiestoornis heeft (ADD) dus het lastig vind om zich te concentreren en al helemaal op zaken die hij niet belangrijk vindt (zoals klusjes in huis, uiterlijk, maar ook eten en drinken). Asperger houdt kort in dat hij het lastig vindt om zich in te leven in anderen. Daarnaast is hij redelijk hoog begaafd en deze combinatie is heel erg lastig. Vooral voor hem.
Onze dochter is een zeer ondernemende dame met mooi krullend lang haar, die iedere dag weer een nieuwe uitdaging vindt om haar moeder de stuipen op het lijf te jagen (Kijk mam, ik kan zonder handjes boven op de glijbaan staan) en ze vindt het heerlijk om haar grote broer uit te dagen.
Sinds begin dit jaar ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf, een bedrijf in grafische vormgeving, it’s a mo! design genaamd. Ik ontwerp websites, huisstijlen, logo’s, visitekaartjes en geboortekaartjes. Daarvoor heb ik 3 websites en 2 blogs. http:www.itsamodesign.nl.
Na jarenlang als callcenter manager te hebben gewerkt, heb ik besloten deze stap te gaan wagen. Eindelijk te gaan doen wat ik echt heel graag wil doen. Maar ik geef direct toe dat  het heel  moeilijk is om dit op te bouwen en af en toe heb ik dan ook een waanzinnige dip.
Als geen ander weet ik hoe lastig wij vrouwen ons het zelf vaak maken, en omdat ik heel graag mag schrijven, ben ik begonnen met mijn eigen column. Deze is te lezen op www.mommyonline.nl en in mijn blog www.itsamodesign.blogspot.com. Wekelijks schrijf ik een column over zaken die me raken of die ik meemaak met mijn drukke gezin, intensieve vriendenkring en mijn opstartende bedrijf. Omdat ik als geen ander weet dat wij vrouwen altijd 100 balletjes proberen op te houden, de agenda’s voor het gehele gezin beheren, op tijd het vlees uit de diepvries halen voor het avond eten, een huilende vriendin laten uitsnotteren, sexy willen zijn voor manlief, een eigen bedrijf opstarten en ook nog ergens tijd voor onszelf willen vinden. Ik hoop dat je mijn column met veel plezier leest, je jezelf er wellicht in herkent en het je een ondersteuning biedt. Je bent niet de enige!
Je kunt me ook volgen op twitter: itsamodesign.

Lees hier de columns/artikelen van Monique van der Steen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top