Je bent hier
Home > MKB

Wanneer een vriendin, familielid of collega zwanger of net bevallen is, wil je om haar te feliciteren iets leuks geven. Een leuk kleinigheidje hoeft niet duur te zijn, dit bewijst de Mommy Kado Box

Mommy Kado Box
Augustus 2010 introduceerde Mommyonline.nl de Mommy Kado Box. Een verrassingsbox voor ieder Mommy (2be). Naast de leuke spulletjes voor de baby vind je in de box ook leuke producten voor de Mommy (2be). Zwanger of Mommy, dat maakt natuurlijk niets uit, wij vrouwen willen altijd goed voor de dag komen. Met dit in gedachte hebben wij de box gevuld met enkele beautyspulletjes die iedere vrouw goed kan gebruiken.

De Mommy Kado Box is een prachtige bewaarbox gevuld met leuke en hippe spulletjes voor mommy & baby. Door het feestelijke uiterlijk van de Mommy Kado Box is de box een lust voor het oog, want laten we wel wezen, het oog wilt ook wat.
De inhoud van de Mommy Kado Box is net zo leuk als de doos zelf. Het is een kleinigheidje waar je als Mommy (2 be) ook werkelijk wat aan hebt. De Kado Box is afgestemd op geslacht, jongen of meisje, of neutraal, wanneer het geslacht van het kind nog onbekend is.
De Mommy Kado Box is natuurlijk niet alleen leuk om te geven of om te krijgen maar zeker ook erg leuk om voor jezelf te bestellen.

Inhoud
De inhoud van de Mommy Kado Box moet natuurlijk een verrassing blijven. Maar wij kunnen wel in het kort verklappen wat er zoal in de box zit. Standaard in de Mommy Kado Box vind je het Mommyonline Magazine, een lieve knuffel, nagellak, handcrème, babysokjes en nog veel meer hippe spulletjes van diverse online shops.
Daarnaast is de Mommy Kado Box de eerste box met standaard een lief fotoalbum waar je de leukste en liefste foto’s van je kindje in kunt doen om vervolgens overal mee naar toe te nemen.
Iedereen houdt van een frisse adem, daarom zit er tevens standaard in de box een uniek pakje kauwgum met een eigen, door Mommyonline, ontworpen verpakking.
Een ding staat dus vast: de Mommy Kado Box is goed gevuld met leuke en hippe cadeautjes voor baby & mommy.

Voor een vast bedrag van 14,95 euro wordt de Mommy Kado Box overal in Nederland geleverd.


Voor Bedrijven:

Heb je een eigen bedrijf en lijkt het je leuk om deel te nemen aan de Mommy Kado Box? Stuur ons een mail en je ontvangt van ons de nodige informatie.

Bestel hier de Mommy Kado Box

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top