Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Moederdag Cadeautips | Nailbox Hand-Picked Voor Moederdag + Swatches

Moederdag Cadeautips | Nailbox Hand-Picked Voor Moederdag + Swatches

Iedere tweede zondag van mei staat traditiegetrouw in het teken van moeders. Op deze dag zetten we met z’n allen ter ere van het moederschap onze moeders extra in het zonnetje. We bedanken haar voor alles dat ze voor ons doet en we laten haar weten hoe speciaal ze voor ons is en dat we haar enorm waarderen. Een overheerlijk ontbijt op bed is een goede start van de dag, gevolgd door de rest van de dag haar in de watten te leggen. Wat dacht je ervan mama echt een plezier te doen door haar de gehele dag niets in het huishouden te laten doen? Een dagje vrij van alles en gewoon lekker van haar dagje genieten, daar maak je iedere mama blij mee.

Wil je de allerliefste moeder extra verwennen met cadeautjes, niet omdat het moet maar omdat ze het dubbel en dwars verdient, dan is de Moederdag Nailbox een perfect cadeau. Want wist jij dat het lakken van de nagels een van de favoriete beautyrituelen van vrouwen is? De moderne moeder wil goed voor de dag komen en er van top tot teen mooi uitzien. Daar horen vanzelfsprekend verzorgde nagels bij.

Nailbox.nl kennen we als een subscription box die maandelijks hand-picked een box met nagellakken samenstelt. Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgd. En ter ere van Moederdag heeft het team van Nailbox twee speciale boxen samengesteld. Het is bekend dat het merk Essie bij vele vrouwen groot favoriet is. Met dit in gedachte heeft Nailbox ervoor gekozen de Moederdag Nailbox enkel met de prachtige nagellakkleuren van Essie te vullen.

De Moederdag Nailbox is in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Een box met een vijftal Essie nagellakken voor een bedrag van € 23,75. En een Large box met een vijftal Essie nagellakken, een Essie treatment, een Bourjois instant dry, een Bourjois mini glasvijl, een nagellakhouder en een Sally Hansen teenvijl voor een bedrag van € 32,95. Naast prachtige nagellakkleuren die perfect bij de tijd van het jaar passen, zitten er in de Large box, extra producten die tijdens het lakken van de nagels altijd van pas kunnen komen.

Moederdag Nailbox SmallEssie Perennial Chic, Essie Sunday Funday, Essie Vibrant Vibes, Essie Strut Your Stuff en Essie Aperitif.

Moederdag Nailbox LargeNagellakhouder, Essie Millionails Treatment, Essie Perennial Chic, Essie Sunday Funday, Essie Vibrant Vibes, Essie Strut Your Stuff, Essie Aperitif, Bourjois Instant Dry Nail Enamel Dryer, Sally Hansen teenvijl en Bourjois mini glasvijl

Moederdag Nailbox Swatches

Essie Perennial ChicEssie Perennial Chic is een neutrale perzikbruin tint dat bij iedere huidskleur prachtig staat. Het mooie van dit tint is dat het altijd wel gedragen kan worden.

Essie Sunday FundayVerander iedere dag in een belachelijk vrolijke dag met deze prachtige koraal-mandarijntint met shimmer. Essie Sunday Funday is een lekker opvallende kleur dat jouw humeur een boost geeft.

Essie Vibrant Vibes Voel je het? Deze levendige neon lime komt op je af! Essie Vibrant Vibes is lekker opvallend en energiek, een echte knalkleur met een lekkere vibe.

Essie Strut Your Stuff Essie Strut Your Stuff is een frisse blauwe kleur met een creamy finish. Van dit kleur word je gegarandeerd vrolijk van.

Essie Aperitif Een kleur dat absoluut niet in iedere vrouw haar nagellakcollectie mag ontbreken is rood! Essie Aperitif is een uiterst verfijnde creamy rode nagellak dat bij iedere vrouw prachtig zal staan. Een heerlijke kleur voor een nieuw avontuur.

Dit vijftal Essie nagellakken zijn heel fijn in gebruik en dekken ieder met twee laagjes prima.

Beide boxen hebben een veel hogere verkoopprijs, zo heeft de Moederdag Nailbox Small een verkoopwaarde van rond de €50,- en de Moederdag Nailbox Large een verkoopwaarde van rond de €80,- Als dat geen mooie deal is! Beide bedragen zijn trouwens inclusief verzendkosten! En zoals je van Nailbox gewend bent wordt iedere box feestelijk verpakt en is het direct aan de allerliefste moeder te overhandigen.

De Moederdag Nailboxen zijn heel gemakkelijk hier te bestellen
Voor meer info. over Nailbox neem dan eens een kijkje op Nailbox.nl

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top