Je bent hier
Home > Lillian Ellen

Hallo,

Ook ik kom er niet onderuit om mezelf niet voor te stellen voor jullie.
Ik ben Lillian Ellen ik ben nu 28 jaar oud, Ik ben sinds 2005 samen met Jan de man van mijn dromen (uiteraard) en nadat wij in 2006 ons huis samen kochten. vonden we dat het een geluk zou zijn als we ons gezin konden uitbreiden met een kindje en een bruiloft. deze wensen zijn in 2007 in vervulling gegaan en werden wij eerst in de echt verbonden en na een pregnancy from hell de trotse ouders van een zoon Noah.
Noah is een ondernemend jongetje die precies weet wat hij wil en vooral hoe hij het wil. hij blaakt van zelfvertrouwen en hij is zeker het middelpunt van een groep (het zit er jong in kun je wel zeggen) hij heeft hoogblond haar en super blauwe ogen een lach om bij weg te smelten en 2 kuiltjes in zijn wangen die hem onweerstaanbaar maakt. Hij begint nu zijn streken te krijgen maar ja die horen erbij zeggen ze dan. hilarische momenten hebben we al beleeft en zijn opmerkingen zijn zowel waar als brutaal. soms haalt hij het bloed onder onze nagels vandaan maar meestal is het een super lief kereltje die menig hart doet smelten.
Nadat Noah geboren was hebben we na veel rekenwerk besloten dat het haalbaar was dat ik thuis bleef bij hem om zo de eerste jaren met hem door te brengen en hem in alles mee te maken, soms is het heerlijk maar ik ben wel blij dat hij nu 4 dagdelen naar de peuterspeelzaal gaat dit geeft mij iets meer adempauze en tijd voor mezelf.
In 2008 konden we ook een andere wens in vervulling laten gaan een hond. dit is een blonde labrador retriever geworden genaamd Harras.
Nu verwachten we in  april 2011 ons 2e wonder en die is meer dan welkom. noah zal dan 3,5 jaar oud zijn en een super grote en lieve broer wezen, hij kan niet wachten.

ik hoop dat jullie nu voldoende van mij weten en mochten er nog vragen rijzen… ach vragen staat vrij

Groetjes Lillian

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top