Je bent hier
Home > Baby & Kind > L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™ voor de ultieme uitpakervaring

L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™ voor de ultieme uitpakervaring

Is jouw dochter (of zoon) een echte L.O.L fan? Houdt ze van het verrassende effect van het unboxen en kan ze er maar niet genoeg van krijgen? Dan is de nieuwste L.O.L. Surprise de musthave voor de komende feestdagen. Hiermee beleven liefhebbers met maar liefst 70+ verrassingen de ultieme uitpakervaring. Welke fan zou dat nou niet willen? In huize Mommyonline is middelste dochterlief al helemaal verkocht.

Maak langste unboxing video ooit met de L.O.L. Surprise™ Amazing Surprise™

L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™ is de ultieme uitpakervaring, waarmee fans 14 exclusieve poppen kunnen uitpakken, inclusief 2 L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppen. Downtown B.B. en Uptown Girl openen allebei een pop-up store in de stad, maar ze hebben je hulp nodig! Hun hele familie, hun huisdieren en de uitzinnige outfits voor de winkels zijn verstopt in de stad en wachten tot ze worden uitgepakt. Volg het doolhof om verrassingen te verzamelen, zodat straks iedereen klaar is voor de grote opening!

Het genummerde doolhof

Volg het genummerde doolhof van dozen in een schitterend stadslandschap en pak heel veel verrassingen uit, zoals poppen, diertjes, mode en accessoires. Help de families Uptown en Downtown bij elkaar te komen, zodat ze op tijd zijn voor de grote opening van hun pop-up shops! L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™ bevat onder andere 2 modewinkel-speelsets die je aan elkaar kunt koppelen. Zet de dozenpuzzel weer in elkaar om een prachtig stadslandschap te creëren dat je ook kunt gebruiken als speelset. Wat er zoal inzit? 2 exclusieve L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppen, 3 exclusieve L.O.L. Surprise!™-poppen, 3 exclusieve jongens, 4 exclusieve diertjes en 2 exclusieve Lils, plus al hun mode en accessoires. Pak zoveel ‘A-mazing’ verrassingen uit met de L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™!

Product features:

• Pak 70+ verrassingen en 14 exclusieve poppen uit, inclusief 2 L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppen.
• Volg de cijfers om het doolhof aan verrassingen uit te pakken voor de ultieme uitpakervaring.
• Met 2 modewinkel-speelsets en doolhofdozen die je weer aan elkaar kunt bevestigen om een stadslandschap te creëren waarin je kunt spelen.
• Inhoud: 2 modepoppen, 3 L.O.L. Surprise!™-poppen, 3 jongens, 4 diertjes, en 2 Lils™, inclusief mode en accessoires.

Consumentenadviesprijs € 144,99.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top