Je bent hier
Home > Karina Andeweg

Daar ben ik weer, Karina Andeweg. Jullie hebben al een column of twee, drie van mij kunnen lezen. Ik hoop met veel plezier. Tijd om eens nader kennis te maken.
Ik ben Karina Andeweg, getrouwd met Martijn en moeder van twee kinderen. Ruud, de oudste is een jongen van 8 jaar die sprekend op zijn vader lijkt en Maaike mijn dochter van 4 lijkt als twee druppels water op mij. Niet zozeer qua uiterlijk want wat dat betreft zijn ze een vrolijke mengelmoes van papa en mama maar wat betreft karakter is de gelijkenis treffend en soms pijnlijk confronterend.
Sinds de geboorte van mijn dochter ben ik gestopt met buitenshuis werken en heb ik me volledig op het huismoederschap gestort. Nu mijn kinderen beiden op school zitten heb ik regelmatig mijn handen vrij om me nuttig te maken in de boomkwekerij die achter ons huis ligt. Daarnaast ben ik ook een fanatiek amazone en heb tot voor kort mijn paard succesvol in het Z-dressuur uitgebracht.
Het is mijn streven om het leven niet al te serieus te nemen en er niet te zwaar aan te tillen. In mijn columns hoop ik regelmatig een lach en soms een traan van herkenning op jullie gezicht te kunnen brengen en gun ik jullie een kijkje in mijn leven.

Ik ga mijn best doen om hier regelmatig iets leuks te schrijven en ik hoop dat jullie het met plezier zullen lezen.

Tot snel, Karina van Koningsbruggen.

Lees hier de columns/artikelen van Karina Andeweg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top