Je bent hier
Home > Headlines > Juniormarkt.nl nu live in BrandNew Store

Juniormarkt.nl nu live in BrandNew Store

Juniormarkt.nl is tot zaterdag 27 november live in de BrandNew Store in het winkelcentrum van Amstelveen, de store is volledig omgetoverd tot Juniormarkt.nl store. In de winkel kunnen kinderen meedoen aan de Sinterklaaskleurwedstrijd, dansen in de mini-disco, gamen met een Xbox Kinect en zich laten schminken.

Naast de ´fun´ in de Juniormarkt.nl winkel, is het doel om in samenwerking met het Geldmuseum kinderen meer bewust om te leren gaan met geld. Door uit te leggen dat zuinig zijn op je spullen extra zakgeld oplevert, wanneer je de spullen die je niet meer gebruikt verkoopt. En dat het vervolgens slim is om te sparen totdat je voldoende gespaard hebt om weer wat nieuws (of tweedehands!) te kunnen kopen. Het Geldmuseum en Juniormarkt.nl streven ernaar zo een bijdrage te leveren aan de financiële opvoeding van kinderen. Een lastige uitdaging voor heel veel ouders in deze periode van kado´s en overvloed!

Bezoekers van de Juniormarkt.nl Store kunnen een spannende speurtocht door het Geldmuseum in Utrecht winnen. Deze wordt gehouden op woensdagmiddag 15 december voor kinderen van 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar.

Je vindt de Juniormarkt.nl store in het winkelcentrum Stadshart Amstelveen, Binnenhof 37 (ingang Handelsplein – V&D, tegenover de Forecast – Taft schoenen store).

Over Juniormarkt.nl
Juniormarkt.nl is geen concept van een grote uitgeverij of van een Speurders of Marktplaats. Juist niet! Het is een concept van een kleine club die ervan overtuigd is dat het leuker en beter kan. Op Juniormarkt.nl worden uitsluitend kinderspullen aangeboden en de content wordt gemodereerd. Juniormarkt.nl is een systeem met een gezicht, in de communicatie staat de persoonlijke benadering centraal. Op basis van ervaringen van adverteerders en gebruikers wordt het systeem nu verder doorontwikkeld.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top