Je bent hier
Home > Columns > heerlijke vakantie

heerlijke vakantie

Limburg, waar de stormen waaiden en de dakpannen van de huizen geblazen werden. Waar de bomen uit de grond gerukt werden en caravans het water ingegooid. Waar hele schuren tot de grond ingestort waren en hele daken van huizen ineens niet meer aanwezig waren. Daar waren wij op vakantie…….

Als je bovenstaande leest denk je, jeetje das jammer als je dat in je vakantie heb. Nou ik zal jullie vertellen…. wij hadden heerlijk weer, lekker zonnetje en 35 graden buiten het park. Heerlijk koel in het huisje doordat we tussen de bomen zaten en lekker weer tijdens het wandelen. Wij hebben het niet echt meegekregen dat het buiten het park zo vreselijk slecht weer was. Wel hebben we een flinke hoosbui gehad waarbij je door de ramen niet meer naar buiten kon kijken. Maar verder niets….. Lekker voor ons…. Maar wat vreselijk voor de mevrouw die het leven liet, de mensen waarvan hun huis tot de grond plat was, de mensen die met blauwe zeilen over hun huis zitten om te zorgen dat vocht buiten blijft en al wat nog meer buiten moet blijven. Wij gingen de dag na de storm een rondje rijden door de aangrenzende dorpjes en zagen daar dat het toch echt wel zo erg was als mijn moeder ons via de telefoon de avond ervoor vertelde. Het leek eerlijk waar wel of er een tornado langs was geweest die bepaalde plekken wel en andere plekken niet geraakt had. Zo kon je een hele straat door zonder dat er ook maar iets te zien was, en zo reed je door een straat waar bijna geen boom onaangetast was….. zo vreemd.

Buiten dit alles hebben wij een heerlijke vakantie gehad en was een midweek echt wel te kort. Maar ja, dat weet je voordat je boekt en we zijn er toch even uitgeweest! Lekker genoten van het heerlijke ontbijt wat iedere ochtend vers gebracht werd, heerlijk gegeten in het restaurant en lekker genoten van ons kleine meisje!

Voor herhaling vatbaar, maar dan laten we de storm achterwegen hopelijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top