Je bent hier
Home > Baby & Kind > Baby > HAP Paper Babybox: een duurzame box van karton

HAP Paper Babybox: een duurzame box van karton

Persbericht: Een box van karton is niet het eerste waar je aan denkt als je aan de slag gaat met het baby-proof maken van je huis. Toch is HAP Paper Babybox dé perfecte oplossing. Deze oersterke kartonnen box sluit door zijn natuurlijke kleur naadloos aan bij ieder interieur. De minimalistische drie-standen box groeit met je kleintje mee en kan uiteindelijk worden omgetoverd tot speelhuis.

HAP Paper Babybox
HAP Paper Babybox is een duurzame en veilige box van karton waar kindjes heerlijk in kunnen slapen en spelen. Door het stevige karton is de box heel sterk en toch licht in gewicht, waardoor je de box makkelijk kunt verplaatsen. HAP Paper Babybox heeft drie standen, zodat de box meegroeit van baby tot peuter. De hoogste stand is voor je pasgeboren baby en zodra je kindje kan zitten of zich op begint te trekken ga je over op de lage stand. Wanneer je peuter te groot is om in de box te spelen, draai je de box om en snijd je er een deurtje uit om een speelhuis te creëren. Zodra de kleine eigenaar uit is gespeeld met het huisje, gaat HAP mee met het oud-papier; een leer- moment over afscheid nemen en het maken van bewuste keuzes.

Maak het persoonlijk
HAP nodigt uit tot creativiteit en geeft je spruit een eigen, veilige haven midden in huis. De bodemplaat van dit innovatieve product is bedrukt met een aantrekkelijke wereldkaartprint. Om de werelddelen met elkaar te verbinden is er een weg op getekend. Dus haal je speelgoedauto’s tevoorschijn en start de motor, want HAP neemt je mee op avontuur. Onderweg kom je speelse illustraties tegen zoals flamingo’s, cactussen en koeien, waardoor de box nóg leuker wordt om in te spelen. Extra leuk: je kunt de box personaliseren door er een woord, naam of zin op te laten drukken. Zo maak je een (kraam)cadeau extra persoonlijk!

Veilig en circulair product
De veiligheid van je kindje staat voorop, daarom is HAP uitvoerig getest door officiële instanties. De box voldoet aan de veiligheidseisen die de wetgeving stelt en heeft alle benodigde normen behaald: Chemische Veiligheidsnorm NEN-EN 71-3 en Veiligheidsnorm NEN-EN 12227. Er is bewust gekozen voor meerlaags, gekarteld karton zodat je kleintje zich er niet aan snijdt. Schaf je HAP Paper Babybox aan, dan draag je bij aan onze circulaire economie. Zowel de box als de verpakking zijn duurzaam geproduceerd in Nederland, bevatten geen afvalstoffen en kunnen volledig worden gerecycled. HAP is eenvoudig en snel in en uit elkaar te halen zonder gereedschap of schroeven. Je kunt de box gerust meerdere keren opbouwen en afbreken, dit doet niet af aan de stevigheid.

Over HAP Paper Babybox
Designer Ardie van Bommel ontwierp HAP tijdens haar zwangerschap. Ze wilde een duurzame box ontwerpen die naadloos zou opgaan in haar interieur. Storyteller Lizanne van der Werf was naast het design ook erg enthousiast over de filosofie achter het ontwerp. Het is niet alleen een ‘box-goes-speelhuisje’ maar ook een leerproces dat een belangrijke basis meegeeft aan je kindje. De dames besloten hun krachten te bundelen en het product door te ontwikkelen. Samen met EVE kids perfectioneerden ze het design en zorgden voor de nodige certificering. HAP Paper Babybox is verkrijgbaar voor € 149,95 via paperbabybox.com.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top