Je bent hier
Home > Columns > hamsteren 3

hamsteren 3

Ventje is nu een beetje bijgekomen van de schrik van de vonst van onze nieuwe aanwinsten. Ondertussen hebben ze hun kleuren allemaal al. Het zijn 3 witte met alle 3 een grijze streep over hun ruggetje, en 1 bruine. Het lelijke eendje zou je kunnen zeggen, maar hij is wel heeeeeeel mooi al zeg ik het zelf.

Vreemd hoe je als mens meteen zo vertedert bent als je iets kleins ziet. Een paar stomme hamstertjes en toch moet ik iedere keer even kijken. Het verbaast me hoe makkelijk papa en mama ons erbij laten aangezien ze nu niet echt heel veel aandacht meer kregen nadat het “nieuwe” er eenmaal af was. Ze zullen nu onderhand een week a 1,5 zijn. Nog een paar dagen en ze gaan vast voedsel eten dus zullen we voor eten moeten zorgen rond het nest. Een paar dagen later gaan de oogjes open en met 4 weken zijn ze dus al in staat zich voort te planten….. Dus voor die tijd moeten ze weg….. En ik kan jullie mededelen, alle 4 de ieniemienie beestjes hebben een nieuw huisje gevonden. Dit is zo rap gegaan dat ik er evt aan zit te denken om papa en mama nog een keer een nestje te laten krijgen. Ik vind het namelijk zo zielig om die 2 uit elkaar te halen. Dan zitten ze beide in een zielig hokje, nee dan liever samen en de natuur even zijn gang laten gaan. We zorgen er natuurlijk wel voor dat we geen hamsterinvasie krijgen!!

Mocht iemand dus interesse hebben gehad in een van onze ieniemienie kleine hamstertjes, die je toch echt met de dag ziet groeien, dan heb je pech. Maar je kan je alvast wel op de wachtlijst zetten voor zon lief, klein, leuk ieniemienie hamstertje van noord hollandse bodem!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top