Je bent hier
Home > Carrière > Dit is mijn nieuwe onderneming: LeaseYourBag.nl

Dit is mijn nieuwe onderneming: LeaseYourBag.nl

Ik ben een ondernemend type. Het hebben van een eigen bedrijf heeft mij altijd al aangetrokken. Het is dan ook niet gek dat ik sinds 07-04-2008 bij de KvK ingeschreven sta. Wat velen wellicht als probleem zouden zien, is dat ik van veel dingen houd. En dat is ook in mijn onderneming te merken. Zo ben ik actief geweest in de verkoop van kinderkleding, heb ik een webshop met geboortebedankjes & kraamcadeaus, heb ik de Nailbox opgezet, verkoop ik via Missgorgeous.nl beauty- & cadeau-artikelen, heb ik een tijd gefotografeerd en uiteraard heb ik mijn twee blogs ook nog. En binnenkort lanceer ik mijn nieuwste project LeaseYourBag.nl. En ik kan alvast verklappen dat het hier niet bij zal blijven!

LeaseYourBag.nl

LeaseYourBag.nl is mijn nieuwste onderneming waar ik authentieke designertassen zal gaan verhuren. Deze is ontstaan uit mijn liefde voor handtassen. Jarenlang liep ik rond met de gedachte om merktassen te gaan verkopen. Om deze, om te beginnen, in het assortiment van Missgorgeous.nl op te nemen. Maar dit voelde bij mij nooit helemaal goed. Vooral door mijn streven om milieubewuster te gaan ondernemen. Het was pas dit jaar dat ik, nadat ik met een autoleasebedrijf te maken had, de ingeving kreeg om niet te verkopen maar te verhuren. Vrijwel direct heb ik de domeinnaam LeaseYourBag.nl vastgelegd en ben ik gaan onderzoeken of een dergelijke onderneming al in Nederland bestaat. En ja, het is geen nieuw fenomeen. Dit weerhield mij er uiteraard niet van om hiermee verder te gaan. En zo ontstond LeaseYourBag.nl. Het leasen van tassen zie ik als uitkomst om tassenliefhebbers te stimuleren om minder te consumeren. Ik hoop hiermee als ondernemer samen met andere tassenliefhebbers een steentje bij te dragen aan een schonere wereld.

Het assortiment

Bij de lancering van LeaseYourBag.nl zullen tassenliefhebbers uit meer dan 20 merk-/designertassen kunnen kiezen. Dit aantal zal uiteraard blijven stijgen. In mijn collectie vind je diverse merken waaronder Coach, Karl Lagerfeld en Michael Kors. Maar ook duurdere designers waaronder Chloé, Proenza Schouler, Alexander McQueen en Prada.

Ondanks dat ik blij ben met de huidige merken in mijn assortiment, is het mijn streven om met nog meer luxe merken uit te breiden. Zo vind ik de Loewe Puzzle bag, de Gucci Jackie 1961 small shoulder bag en de Louis Vuitton Alma BB bag prachtig. Maar ook merken als Bottega Veneta, Dior, Fendi en Chanel zou ik graag in mijn collectie willen toevoegen. Maar zoals we allemaal wel weten zijn dit absoluut geen goedkope merken.

Mama-dochter twinning

Bij het samenstellen van het assortiment van LeaseYourBag.nl heb ik rekening gehouden met de verschillende smaken van tassenliefhebbers. Maar de collectie weerspiegelt vooral mijn smaak: het zijn stuk voor stuk tassen die ik ook graag in mijn persoonlijke collectie zou willen. Ik moest mezelf dan ook inhouden om niet enkel kleinformaat tassen te kopen. Wat ik ook belangrijk vind en waar ik rekening mee gehouden heb, zijn de mini fashionista’s. Ik heb immers zelf ook mini fashionista’s die het helemaal geweldig vinden om dezelfde tas als mama te dragen. Speciaal voor alle mini fashionista’s, die er net als mama willen bijlopen, heb ik enkele matching tassen, perfect voor mama-dochter twinning.

LeaseYourBag.nl zal eind oktober online komen en voor nu moet ik vooral aan naamsbekendheid werken. Jij kan mij hierbij helpen door de Insta-page van LeaseYourBag te volgen. En mocht je suggesties of tips voor mij hebben, hoor ik dat natuurlijk ook graag. Voor nu wil ik jou alvast bedanken voor jouw steun!

Liefs,
Nicky

Volg jij Mommyonline al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top