Je bent hier
Home > Disclaimer

Alle columns en verhalen op Mommyonline.nl zijn gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van onze mommy – schrijfsters. Producten welk wij reviewen zijn geschreven vanuit onze optiek, ze reflecteren de mening van diegene die de product getest heeft. Derhalve kunnen er ook geen rechten aan de inhoud ontleend worden.

De inhoud van Mommyonline.nl worden met grote zorg samengesteld, desondanks kunnen artikelen onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Mommyonline.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. En Mommyonline.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van haar site.

Mommyonline.nl is ten aller tijden vrij de inhoud van haar site op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging te wijzigen, veranderen of verwijderen.
Het is niet toegestaan, op welk vorm dan ook, gepubliceerde artikelen op Mommyonline.nl te dupliceren zonder schriftelijke toestemming van Mommyonline.nl en of de auteur van het artikel.

Mommyonline respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Mommyonline zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij o.a.het afhandelen van winacties.

Voor vragen, opmerkingen, tips of klachten kunt u contact opnemen via de ‘Contact’ pagina.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top