Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Deze nieuwe geuren doen mijn hart sneller slaan

Deze nieuwe geuren doen mijn hart sneller slaan

Ik ben niet het type die jaren lang dezelfde geur draagt. Ik houd van afwisseling in mijn geuren en dat is ook wel aan mijn toenemende parfumcollectie terug te zien. Afgelopen maand is deze met maar liefst vier geuren toegenomen, moet er wel eerlijk bij vermelden dat ik na een hele lange tijd weer tot aankoop ben overgegaan. Als een ware parfum-addict zijn er nog genoeg geur die mijn parfumhoudende hart sneller doen slaan. In dit artikel kom je erachter welke geuren er op dit moment bovenaan mijn wishlist staan of beter gezegd: welke geuren mijn parfum houdende hart sneller doen slaan. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan vooral gezellig verder!

Deze Nieuwe Geuren Doen Mijn Hart Sneller Slaan

Guerlain – La Petite Robe Noire Black Perfecto Een nieuwe toevoeging in de La Petite Robe Noire lijn en wat zou ik dit geur graag in mijn collectie willen hebben. De legendarische hartenflacon heeft een intens donkere, zwarte look gekregen. Deze nieuwe bloemige eau de parfum is een vreugdevolle rock creatie die jouw ‘rock’ kant uit! Ik kan niet wachten om aan dit geur te snuffelen.

Dior J’adore L’Or Essence de Parfum Eau de Parfum ‘J’adore L’Or is het parfum van alle uitersten. Haar bloemige absolu’s zijn zeldzaam, haar concentratie intens. Haar oriëntaalse karakter is onmiddellijk herkenbaar in een boeket rijk aan nuances, aan ronde toetsen als expressiviteit. Haar sensualiteit is kunstzinnig, als een schilderij dat volledig is gewijd aan de schoonheid van de bloemen’. Aldus François Demachy, Dior Perfumer-Creator.

Mon Guerlain Eau de Parfum Florale Mon Guerlain Eau de Parfum Florale is de nieuwe geur van het Huis Guerlain, een eerbetoon aan de hedendaagse vrouwelijkheid: een sterke, vrije en sensuele vrouw, geïnspireerd door Angelina Jolie. Vorige jaar werd de Eau de Parfum variant van dit geur gelanceerd en dit jaar deze florale versie. Ondanks dat ik de vorige versie niet ken, ben ik erg nieuwsgierig naar deze. Als het goed is, is deze nieuwe versie meer bloemig en iets wat intenser. Ik ben benieuwd!

Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum IntenseAlweer een geur uit 2018. Deze geur doet iets met me, maar wat? Sinds ik het reclamespotje gezien heb, krijg ik het maar niet uit mijn hoofd. COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense. Een diepe en sensueel parfum, voor een speelse en rebelse vrouw die gewaagd vrij is om zichzelf elke dag opnieuw uit te vinden.

Miss Dior Eau de Parfum (2017)De vorige versie pronkt al een lange tijd in mijn parfumkast en deze vernieuwde variant maakt me wel erg nieuwsgierig. Het nieuwe Eau de Parfum Miss Dior onthult de vrouwelijkheid van sensuele verse bloemen. Als ik de beschrijving van dit geur mag geloven is dit een Miss Dior waar ik verliefd op raakt.

Miss Dior Absolutely Blooming Toen ik onlangs dit geurtje in de parfumerie rook was ik opslag verliefd. Miss Dior Absolutely Blooming wordt omschreven als een heerlijk bloemig geur met een positieve en vrolijke harmonie die steeds opnieuw naar meer doet verlangen. Een onweerstaanbare, eindeloze bloemen traktatie.

Chloé Nomade Eau de Parfum De nieuwe geur van dit merk is uitgebracht in 2018. Chloé Nomade Eau de Parfum is een houtachtige geur met frisse, bloemige noten. Een mix van zachtheid en kracht, gecreëerd om puurheid en natuurlijkheid te presenteren. Een geur dat de geest van een avontuurlijke vrouw die openstaat voor de schoonheid van de wereld omhult. De geur is ontstaan uit inspiratie door vrijheid, verrassingen, verlangen naar open ruimtes en empowerment.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top