Je bent hier
Home > Headlines > Movie Sunday | Baby Driver

Movie Sunday | Baby Driver

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie eigenlijk niet heel veel van deze film verwacht had en deze dan ook niet per se wilde zien. Ansel Elgort heeft namelijk een typische uitstraling waardoor ik hem niet bij deze film vond passen en er daardoor dus ook geen interesse in had. Hij komt bij mij niet bepaald over als een actie-type, of beter gezegd een bad boy-type. Zijn rol in The Fault In Our Stars heeft hij geweldig neergezet, deze rol past goed bij hem. Maar in een actiefilm kon ik hem simpelweg niet plaatsen. Nu ik de film gezien heb, ben ik nog steeds van mening dat hij geen actie- type is maar wel perfect in de rol van Baby past. Voor de rol van Baby is Ansel Elgort perfect geknipt en ook hier heeft hij goed acteerwerk neergezet. Ik ben blij dat ik deze film een kans gegeven heb. Het is namelijk een absolute aanrader!

Baby Driver

Baby Driver vertelt het verhaal van een jonge maar zeer getalenteerde chauffeur van vluchtauto’s. Ansel Elgort neemt deze rol op zich en kruipt in de huid van de sympathieke jongen Baby. Baby, die niets van geweld moet hebben, lijdt aan een stoornis genaamd tinnitus waardoor hij constant naar muziek moet luisteren. Muziek helpt hem namelijk het geruis, die hij overgehouden heeft aan een auto-ongeluk op jonge leeftijd waarbij zijn ouders omkwamen, te onderdrukken. Zonder muziek kan hij simpelweg niet goed functioneren. Hij houdt zich daardoor op de achtergrond en komt hierdoor bij anderen nogal vreemd en wantrouwig over.

Baby Driver: Wat vind ik van de film

Door een fout in het verleden is Baby in de criminele wereld beland en moet hij werken om zijn schuld aan bendeleider Doc af te betalen. Zijn taak is ervoor zorgen dat criminelen na een overval veilig met hun buit wegkomen. Wanneer Baby het meisje van zijn dromen ontmoet en met zijn criminele bestaan wil stoppen, moet hij het tegen zijn gewelddadige collegae opnemen. Hij zet hierbij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Baby Driver zit van begin tot einde vol acties, achtervolgingen, humor, romantiek maar vooral vol gave tracks. De film heeft alle elementen die je van een goede film mag verwachten. Het heeft een goede verhaallijn, originele personages, goede acteurs en de film is pakkend. Daarnaast maakt het op een geweldige manier gebruik van soundtracks. Naast Ansel Elgort spelen acteurs als Jamie Foxx, Kevin Spacey en Jon Hamm een geweldige rol.

Baby Driver is een onverwachte spannende actiefilm waar ik enorm van genoten heb en anderen zeker kan aanraden. Absoluut leuk om samen met je partner naar te kijken.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top